Головна Новини Світ Росія Путін готує для України чергову підлість. Вмовлятиме Китай її підтримати
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін готує для України чергову підлість. Вмовлятиме Китай її підтримати

Російський диктатор Володимир Путін їде у Китай, щоби вмовити Сі Цзиньпіна долучитися до кампанії зі зриву Глобального саміту миру, сказав в ефірі Freedom політолог Дмитро Васильєв

15 травня 2024, 19:45 comments1315
Поділіться публікацією:

Як вважає Дмитро Васильєв, кремлівський диктатор Володимир Путін буде вмовляти президента Китаю Сі Цзиньпіна допомогти йому зірвати Глобальний саміт миру, на якому будуть обговорювати "формулу миру" президента Володимира Зеленського. За словами політолога, це – завдання максимум для кремлівського диктатора.

Путін готує для України чергову підлість. Вмовлятиме Китай її підтримати

Володимир Путін

Тобто, відзначив політолог, Путін дуже хоче зірвати саміт у Швейцарії і проситиме допомоги у китайського президента. Втім, якщо той відмовиться, то кремлівський диктатор має і завдання-мінімум, а саме: домогтися, щоб Китай не приймав участі у цьому заході.

Зрозуміло, каже Васильєв, що сам Сі Цзиньпін на саміт у Швейцарію не поїде, проте, він може туди, наприклад, відправити свого представника по Україні Лі Хуея.

"Хто знає, можливо, таки Сі Цзіньпін ухвалив рішення, що треба буде поїхати на цей саміт”, — відзначив експерт і додає, що насправді офіційний Пекін наразі не має чіткої позиції із приводу саміту миру, який має відбутися у Швейцарії.

В цьому контексті експерт додав, що Китай має свою, так звану "формулу миру". Окрім того, він вважає, що під час переговорів мають зустрітися представники України та Росії. Втім, відомо, що, наприклад, на саміт у Швейцарію представників країни-агресора не покликали.

При цьому Васильєв додав, що на Глобальному саміті миру будуть присутні лідери багатьох провідних країн світу, тому їх підписи під ключовим документом саміту, безперечно, надасть йому ваги.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кремлівський диктатор Володимиру Путін також, буцімто, хоче миру, і в цьому контексті йому дуже подобається китайська мирна ініціатива, яка цілком відповідає інтересам агресора.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини