Головна Новини Світ Росія Путін готується зробити важливу заяву про вибори в РФ: Пєсков розповів, коли це станеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін готується зробити важливу заяву про вибори в РФ: Пєсков розповів, коли це станеться

Дмитро Пєсков заявив, що "дуже багато людей закликають Путіна балотуватися, це впадає у вічі"

8 грудня 2023, 13:40
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін обов'язково зробить заяву про своє рішення щодо участі у майбутніх президентських виборах. Станеться це, коли сам президент "визнає за потрібне". Як передає портал "Коментарі", про це заявив речник президента РФ Дмитро Пєсков, інформує РІА "Новости".

Путін готується зробити важливу заяву про вибори в РФ: Пєсков розповів, коли це станеться

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Головний рупор Кремля зазначив, що Путін "спирається на підтримку людей, переслідуючи головний інтерес – підвищення рівня життя".

"Дуже багато людей закликають Путіна балотуватися, це впадає у вічі", — зазначив Дмитро Пєсков.

Тим часом стало відомо, що вибори президента Росії триватимуть три дні – з 15 до 17 березня 2024 року. Про це повідомила голова Центральної виборчої комісії РФ Елла Памфілова. Такий формат стає традиційним для виборчої системи країни-агресора. Вперше триденне голосування було застосовано під час пандемії задля забезпечення безпеки громадян.

"І далі, коли ми почали пропонувати застосовувати вже на інших виборах, ми однозначно зрозуміли, впевнені, і це підтверджено різними джерелами, що більшості виборців цей формат голосування сподобався", — розповіла російська чиновниця.

Читайте також на порталі "Коментарі" — питання про терміни війни проти України очолив список питань для "прямої лінії" з російським диктатором Володимиром Путіним, яку, як і його велику прес-конференцію, заплановано на 14 грудня. До цієї ж дати, ймовірно, російська окупаційна армія отримала наказ взяти Авдіївку. У той же час, путінський прес-секретар Дмитро Пєсков заявив, що РФ змушена продовжувати так звану "СВО" (мети якої вже неодноразово змінювалися), оскільки Захід та Україна нібито не готові розглядати політико-дипломатичні засоби врегулювання конфлікту. Чи чекати на якісь сюрпризи під час путінського бенефісу 14 грудня? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини