Головна Новини Світ Росія Путін хоче налагодити виробництво "Байрактарів" у Росії: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін хоче налагодити виробництво "Байрактарів" у Росії: подробиці

Путін запропонував Ердогану налагодити виробництво "Байрактарів" у Росії

26 липня 2022, 19:57
Поділіться публікацією:

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган  розповів, що президент РФ запропонував йому співпрацю у виробництві ударних безпілотників "Байрактар". Про це пише  TGRT Haber.

Путін хоче налагодити виробництво "Байрактарів" у Росії: подробиці

Президент РФ Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Очільник Кремля під час зустрічі в Тегерані з турецьким президентом запропонував тому налагодити виробництво безпілотників "Байрактар" в Росії. Ердоган під час засідання Центральної виконавчої ради Партії справедливості і розвитку похвалився, що в турецьких безпілотників з'явилися нові клієнти.

 Президент Туреччини зазначив, що таку ідею президент РФ висловив в Тегерані, де відбулася їх зустріч. Також Ердоган зазначив, що навіть ОАЕ запропонували побудувати у них завод компанії  Baykar.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Німеччині відповіли Путіну на газовий шантаж. Офіційний Берлін вітає зусилля Євросоюзу щодо координації спільних зусиль щодо економії газу та заявляє, що скорочення Росією постачання "блакитного палива" до Німеччини та інших європейських країн не зможе зламати єдність Європейського Союзу.Глава МЗС Німеччини зауважила, що Європейський Союз не буде поділений через дефіцит газу, це виключено, а те, що Європейський Союз тільки зміцнюється у своєму єднанні – це прямий сигнал російському президентові. Таку заяву Бербок зробила у Празі після переговорів зі своїм чеським колегою. Варто зазначити, що вчора стало відомо про те, що "Газпром" вдвічі скорочує постачання газу трубопроводом "Північний потік". У Москві зупинку ще однієї турбіни пояснили профілактичними роботами.У Німеччині відразу відповіли, що для скорочення поставок немає технічних причин.     

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини