Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині відповіли Путіну на газовий шантаж
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині відповіли Путіну на газовий шантаж

Берлін як лідер ЄС запевняє, що газовий шантаж Росії не спрацює

26 липня 2022, 13:22 comments1061
Поділіться публікацією:

Офіційний Берлін вітає зусилля Євросоюзу щодо координації спільних зусиль щодо економії газу та заявляє, що скорочення Росією постачання "блакитного палива" до Німеччини та інших європейських країн не зможе зламати єдність Європейського Союзу. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на заяву міністра закордонних справ Німеччини Анналени Бербок, яку цитує Reuters.

У Німеччині відповіли Путіну на газовий шантаж

Німеччина. Фото: з відкритих джерел

Глава МЗС Німеччини зауважила, що Європейський Союз не буде поділений через дефіцит газу, це виключено, а те, що Європейський Союз тільки зміцнюється у своєму єднанні – це прямий сигнал російському президентові. Таку заяву Бербок зробила у Празі після переговорів зі своїм чеським колегою.

Варто зазначити, що вчора стало відомо про те, що "Газпром" вдвічі скорочує постачання газу трубопроводом "Північний потік". У Москві зупинку ще однієї турбіни пояснили профілактичними роботами. У Німеччині відразу відповіли, що для скорочення поставок немає технічних причин.                                                                     

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін вирішив посилити газовий шантаж у Європі, щоб Європейський Союз став ще більш зговірливим і таки натиснув на українську владу, змусивши офіційний Київ прийняти умови Кремля та погодити підписати мир на умови Путіна. Фактично в Європі почалася нова газова війна: як відповість ЄС – чого прагне Кремль. На ці запитання відповіли експерти в інтерв'ю ексклюзивному нашому виданню.

Видання "Коментарі" писали — чому нові заяви Лаврова не варто сприймати всерйоз — чого прагне росія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини