Головна Новини Світ Росія Путін хорохориться: що заявив на тлі провалів російських військ у Курській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін хорохориться: що заявив на тлі провалів російських військ у Курській області

Путін заявив, що РФ досягне «своїх цілей» і покарає «злочинців»

20 серпня 2024, 19:11 comments1028
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін кардинально змінив свою риторику з початку повномасштабного вторгнення в Україну. Від "взяти Київ за три дні", він перейшов до заяв про те, що Росія зможе здолати українські війська на Донбасі та в Курській області. За його словами, РФ це зробить так, як колись перемогла терористів на Кавказі.

Путін хорохориться: що заявив на тлі провалів російських військ у Курській області

Володимир Путін

"Так як ми боролися з терористами, нам сьогодні доводиться боротися з тими, хто чинить злочини в Курській області, або на Донбасі, "Новоросії". Ми досягнемо цієї мети і на цьому напрямі боротьби з неонацизмом і, безумовно, покараємо злочинців", — сказав Путін.

Проте пізніше він поскаржився на якихось ворогів, які не залишають спроб розгойдати ситуацію всередині самої Росії.

"Щодо тих супротивників і ворогів, про яких я сказав, то вони продовжують цю війну у спробі розкачати нашу країну. Це очевидно", — сказав Путін.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що в Росії все явно йде "не за планом", і про це чітко свідчать заяви кремлівського диктатора. Зокрема, буквально вчора він змушений був визнати, що в РФ не все добре йде в Україні. Більше того, він навіть заговорив про кризу у війні проти України. Зокрема, він сказав, що "усім добре відомо, що і Росія стикається з кризами, зокрема, насамперед, звичайно, на українському напрямі".

Також портал "Коментарі" розповідав , що в Росії справді не все добре йде в Україні. Навіть у Донецькій області, яку Путін наказав своїм військовим захопити повністю. Так, у цьому регіоні російські війська просуваються, але ціною неймовірних страт особового складу та техніки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини