Головна Новини Світ Росія Путін і Моді несподівано скасували фінальний раунд переговорів: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін і Моді несподівано скасували фінальний раунд переговорів: яка причина

Прем'єр Індії і диктатор РФ скасували третій раунд переговорів, який мав пройти у Москві

9 липня 2024, 21:24 comments6257
Поділіться публікацією:

У вівторок, 9 липня, прем'єр-міністр Індії Нарендри Моді та російський диктатор Володимир Путін скасували переговори в розширеному складі.

Путін і Моді несподівано скасували фінальний раунд переговорів: яка причина

Моді зустрівся з Путіним у Москві. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє видання The Moscow Times, відповідні переговори мали відбутися після зустрічі очільників Індії та РФ, яка пройшла 8 липня, та офіційних перемовин у вузькому складі, які відбулися 9 липня.

Як пише видання з посиланням на речника Путіна Дмитра Пєскова, переговори за участю "великих делегацій", на яких мали виступати з доповідями "керівники профільних відомств", вирішили не проводити тому, що "Путін і Моді вже обговорили все, що планували".

Пєсков повідомив, що керівники РФ та Індії "вичерпно пройшлися по всьому порядку денному", а їхня розмова у вузькому складі "тривала майже дві години".

Як відомо, прем'єр Індії Нарендри Моді вперше відвідав Москву після початку російського вторгнення в Україну. У столицю РФ він прибув із дводенним візитом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прем'єр Індії Нарендра Моді не пропонував стати посередником у врегулюванні "української кризи", розповів речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков. "Моді не претендує на посередницькі зусилля", — сказав він.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Сполучені Штати Америки висловили занепокоєння Індії щодо її відносин з Росією на тлі повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Індія зазнає постійного тиску з боку Заходу з вимогою дистанціюватися від Росії, однак Нью-Делі відповідає, що через давні економічні зв'язки з Москвою не може цього зробити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини