Головна Новини Світ Росія Стало відомо, чи стане Моді посередником у врегулюванні війни між РФ та Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чи стане Моді посередником у врегулюванні війни між РФ та Україною

Моді не хоче бути посередником між Україною та РФ

9 липня 2024, 16:53
Поділіться публікацією:

Як заявив речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков, прем'єр Індії Нарендра Моді не пропонував стати посередником у врегулюванні "української кризи".

Стало відомо, чи стане Моді посередником у врегулюванні війни між РФ та Україною

Моді і Путін

"Моді не претендує на посередницькі зусилля", — сказав він.

При цьому він наголосив, що всі є прихильниками миру і нібито Росія також.

"Всі обговорюють мир, усі є прихильниками миру, і ми теж є прихильниками миру із забезпеченням безпеки для нас, і тому всі обмінюються думками", — додав Пєсков.

При цьому відомо, що переговори диктатора Володимира Путіна з прем'єр-міністром Індії Нарендрою Моді в розширеному складі не будуть проводитися. Як заявив Пєсков, просто лідери вичерпним чином пройшли по всьому порядку за час проведення зустрічі у вузькому складі.

"Вичерпно пройшли по всьому порядку денному, майже дві з половиною години тривала розмова, вузький склад був досить широким, і тому домовилися не проводити розширеного складу", — сказав Пєсков.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Моді прибув 8 липня до Москви з дводенним візитом. Президент Володимир Зеленський висловив розчарування із цього приводу. Він заявив, що лідер демократичної країни обіймається із найбільшим злочинцем у світі. При цьому відомо, що Моді прибув до РФ у день, коли вона завдала кривавого удару по Україні, у тому числі по дитячій лікарні "Охматдит" та пологовому будинку.

Втім, Моді все ж таки згадав про трагедію , яка сталася в Україні. Зокрема він заявив, що " будь-яка людина, коли вмирають люди, особливо коли вмирають ні в чому не винні діти, відчуває біль, навіть серце вибухає ". Після цих слів Путін почав нервувати і крутитися на стільці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини