Головна Новини Світ Росія Путін їде до Китаю, а Лавров – до КНДР: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін їде до Китаю, а Лавров – до КНДР: подробиці

У Китаї Путін хоче обговорити з Сі китайський проект глобального домінування "Один пояс - один шлях"

16 жовтня 2023, 16:48
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін візьме участь у форумі "Один пояс – один шлях", що відбудеться у Китаї. Цей захід стартує у Пекіні вже завтра. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

Путін їде до Китаю, а Лавров – до КНДР: подробиці

Путін та Лавров. Фото: із відкритих джерел

Окрім участі у форумі, російський президент зустрінеться з главою КНР Сі Цзіньпіном. Ця інформація була підтверджена під час сьогоднішньої зустрічі міністрів закордонних справ обох країн Сергія Лаврова та Ван І, що відбулася у Пекіні.

За словами Лаврова, Кремль розглядає цей форум "як важливу складову просування співробітництва на основі рівноправності та взаємної вигоди на всьому євразійському континенті".

За інформацією МЗС Росії, сам Лавров у середу має відвідати КНДР. Варто зазначити, що у вересні північнокорейський диктатор Кім Чен Ин запросив Путіна до Пхеньяна. Тоді у Кремлі заявили, що такий візит стане можливим після того, як Північну Корею відвідає саме Лавров.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з'явилися подробиці майбутнього путінського візиту до Китайської Народної Республіки (КНР), наміченого на жовтень. Відомо, що супроводжуватимуть його керівники "Газпрому" та "Роснафти" – Олексій Міллер та Ігор Сєчін. Які очікування від візиту Путіна до Сі Цзіньпіна? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Парламентська асамблея Ради Європи (ПАРЄ) фактично визнала Росію диктатурою. Також вона закликала всі держави Ради Європи не визнавати легітимність глави РФ Володимира Путіна після завершення його чинного терміну (наступні "вибори Путіна" намічені на березень 2024 року). Про що говорить це рішення? До чого може спричинити? Чому прийнято лише зараз? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/217967
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини