Головна Новини Світ Росія Путін кинув свою нову коханку: ЗМІ дізналися нехорошу причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін кинув свою нову коханку: ЗМІ дізналися нехорошу причину

Путін розірвав стосунки з Катериною Мізуліною, і, можливо, помирився з Аліною Кабаєвою

11 червня 2024, 23:15 comments3483
Поділіться публікацією:

Плітки про роман російського президента Володимира Путіна з пропагандисткою Катериною Мізуліною ширяться вже давно. Тепер з'явились  чутки, що їх стосунки добігли кінця.

 Путін кинув свою нову коханку: ЗМІ дізналися нехорошу причину

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Як  інформує російське видання  "Кремлівська табакерка", представники кремлівської еліти  активно говорять про  кінець роману  диктатора і його пасії.

"Кажуть, Володимир Володимирович кинув її. Причин багато, одна з них — нехороша хвороба Мізуліної. Настільки нехороша, що називати її я не буду. Все і так зрозуміло", — говорить джерело.

Ще  джерело ЗМІ  зазначає, що поширюють  плітки і про примирення  Путіна з Аліною Кабаєвою, зараз в них "усе добре". Проте ще одне джерело спростовує  цю новину.

"Думаю, нам не варто ховати стосунки цієї пари. Так, Володимир Володимирович давно не спілкувався особисто з Катериною Михайлівною — зайнятість, СВО, проблеми в економіці, самі розумієте, скільки у нього роботи. Плюс президент був неприємно здивований відео із собакою на прізвисько Вова. Але при цьому буквально минулого тижня Володимир Володимирович послав Мізуліній шикарний букет квітів. Тож не вірте чуткам", — сказало джерело.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ЗМІ дізналися нові подробиці про пасію Путіна. Можливо,  росіянка Катерина Мізуліна – тепер  нова коханка господаря Кремля  Володимира Путіна, як  інформує The Mirror. Як з’ясували, вона — донька  сенаторки з РФ Олени Мізуліної. 

Катерині Мізуліній — 39 років, вона є головою Російської Ліги безпечного інтернету, а її матір -  переконана путіністка, що є  пропагандистом  антиукраїнських  методичок  кремлівського режиму. Батько  Катерини, Михайло Мізулін  — відомий, як  професор-філософ, він є  одним  з провідних вчених російської столиці.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини