Головна Новини Світ Росія Путін на саміті БРІКС розповів, які у РФ «справедливі інтереси» в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін на саміті БРІКС розповів, які у РФ «справедливі інтереси» в Україні

Путін заявив, що РФ має «справедливі занепокоєння» щодо «утиску» прав російськомовних в Україні

сьогодні, 11:56
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін під час розширеного засідання саміту БРІКС заявив, що Захід нібито використовує Україну та ігнорує "життєві інтереси" РФ.

Путін на саміті БРІКС розповів, які у РФ «справедливі інтереси» в Україні

Володимир Путін

"Україну використовують для створення критичних загроз безпеці Росії, ігноруючи при цьому наші життєві інтереси, справедливі занепокоєння утиском прав російськомовних людей, а зараз і взагалі не приховують мети завдати нашій країні стратегічної поразки", — заявив кремлівський диктатор.

При цьому Путін додав, що нібито всі розрахунки Заходу завдати поразки РФ не будуть втілені в життя.

"Прямо скажу, що це ілюзорні розрахунки, які можуть робити тільки ті, хто не знає історію Росії, не бере до уваги єдність, силу духу і згуртованість її народу, що кувалися століттями", — заявив диктатор.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що в РФ відбувається саміт БРІКС, на якому, зокрема, також обговорюють війну в Україні. При цьому голова Китаю Сі Цзіньпін на засіданні глав країн БРІКС заявив, що необхідно не допускати поширення конфлікту за межі України. На думку аналітика, старшого лейтенанта сухопутних військ Армії оборони Ізраїлю Ігаля Левіна, Китаю та іншим важливо, щоб війна була ізольована всередині України та руйнувалася лише Україна. У такому разі, вважає він, Києву треба робити все, щоб війна виходила за межі самої України. Саме тому, каже військовий, операція у Курській області є чудовим ходом. При цьому він додав, що ще є Брянська область, Білорусь, є Придністров'я, є Альянс, якому потрібно десь обкатати свої нові військові технології.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини