Головна Новини Світ Росія Путін знову цинічно погрожує Європі через санкції
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін знову цинічно погрожує Європі через санкції

Путін нафантазував проблему з продуктами в Європі

16 березня 2023, 16:51
Поділіться публікацією:

16 березня  російський президент Володимир Путін зробив нову цинічну заяву. За його словами, зовсім скоро європейці будуть змушені їхати до Росії за продуктами. Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на заяву самого очільника Кремля.

Путін знову цинічно погрожує Європі через санкції

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Як заявив Путін, сьогодні нібито у Європі є проблеми з продуктами, адже їх головними постачальниками були росіяни. До такої ситуації, за його словами, привели санкції Європи проти Росії

 Окрім цього, очільник Кремля переконаний, що зовсім скоро європейцям доведеться їхати в Росію за продовольством.

"Влада радить європейцям замість томатів у салат використовувати ріпу. Ріпа гарний продукт, але і за нею їм доведеться їхати в Росію. Рівень врожаю у нас значно вище, у них там засухи та і без наших добрив вони не зможуть збільшити кількість урожаю", — сказав він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Кремль повідомив, що Путін подасть декларацію про доходи, але бачити її росіянам не обов'язково. Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков назвав необов'язковою публікацію декларацій про доходи Володимира Путіна та інших чиновників. При цьому головний рупор Кремля запевняє, що Володимир Путін та всі чиновники російського уряду подадуть декларації про доходи у строк до 1 квітня. Варто нагадати, наприкінці 2022 року Путін підписав указ, який дозволяє депутатам та сенаторам не оприлюднити відомості про доходи. Таке нововведення діє на час війни проти України. Офіційно указ набув чинності 1 березня 2023 року.

Також "Коментарі" писали про те, що кремлівська пропагандистка заявила про "голод" у Британії. Головна пропагандистка Кремля зробила нову божевільну заяву та придумала якийсь "голод" у Британії, заявивши, що через те громадяни цієї країни будуть змушені "їсти білок, бо їх є багато у парку". Свою нову істеричну заяву  вона зробила в ефірі на російському телебаченні.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини