Головна Новини Світ Росія Путін нагородив Володіна черговим орденом: навіщо він роздає нагороди
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін нагородив Володіна черговим орденом: навіщо він роздає нагороди

Російський опозиціонер Геннадій Гудков наголошує, що ця репресивна машина вже не зупиниться

6 лютого 2024, 22:30
Поділіться публікацією:

Спікеру  російської  Держдуми   В'ячеславу  Володіну   вручили  ще одну нагороду від  президента РФ Володимира Путіна. За словами російського опозиційного політика Геннадія  Гудкова, аналогічним   методом користувавсь у свій  час і Адольф Гітлер, правда, тоді, коли ситуація на  війні   погіршувалась.

Путін нагородив Володіна черговим орденом: навіщо він роздає нагороди

Володимир Путін та В'ячеслав Володін (фото з відкритих джерел)

Про це  російський опозиціонер   сказав журналістам 24 каналу.

"Руйнівні процеси, які відбуваються всередині Росії, матимуть ще серйозніші наслідки від режиму Путіна, ніж зараз має Україна, бо вона відновиться, стане частиною НАТО, ЄС, цивілізованого світу. А що буде з Росією ми поки не знаємо",– наголосив Гудков.

До слова, очільник Держдуми нагородили  після того, як  там  підтримали законопроєкт про конфіскацію майна.

"Для спікера думи все так і є, бо якщо зникне російський диктатор, то найкраще, що чекає Володіна – суд в Гаазі. Він це прекрасно розуміє, тому висловив таку думку. Щобільше, його нагородили орденом одразу після того, як дума підтримала законопроєкт про конфіскацію майна. Фактично ним запускають масові репресії, які вже ширяться Росією", — сказав  політик.

Він продовжив, що така  репресивна машина вже не зупинятиметься. 

"У спікера російської держдуми справді був талант управлінця, адміністратора, але він направив його на те, щоб показати найвищу міру лояльності Путіну. Такий настрій у всієї політичної верхівки Кремля – вони мають щодня доводити, що віддані диктаторові", -  підсумував Гудков.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін усуває нового кандидата в президенти РосіїОдин з головних конкурентів Путіна на президентських виборах у Росії Борис Надєждін може втратити можливість брати участь у виборчому процесі. Про це заявили Робоча група Центральної виборчої комісії РФ, яка рекомендує не допускати російського політика до участі у президентських виборах. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини