Головна Новини Світ Росія Путін наказав озброїти російську армію новою зброєю: про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін наказав озброїти російську армію новою зброєю: про що йдеться

Путін переконує, що російські розробники нібито досягли успіху у створенні такої зброї

19 грудня 2023, 20:20 comments1067
Поділіться публікацією:

Російський  президент  Володимир Путін наголосив, що потрібно озброювати  російську  армію "бойовими лазерами" і роботами зі "штучним інтелектом".

  Путін наказав озброїти російську армію новою зброєю: про що йдеться

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Цей наказ він  оголосив, виступаючи  на колегії російського Міністерства оборони. Путін  сказав, що "в другої армії світу"  мають бути  "перспективні види озброєння".

"Треба продовжити створювати для армії і флоту заділ на майбутнє. Перспективні види озброєнь. Маю на увазі роботизовані комплекси і бойові лазери, зброю з використанням технологій штучного інтелекту і засновану на нових фізичних принципах", — зазначив  президент РФ.

Господар Кремля  тепер запевняє, що досягнуто результатів  на цих напрямках, а  забезпечення російської окупаційної   армії на території України "покращується".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Володимир Путін звинуватив США у поганих стосунках Росії та Європи. Російський диктатор також розкритикував європейських лідерів назвавши їх "безхребетними". 

Путін виступив на колегії Міноборони РФ та зробив кілька заяв про війну в Україні та російські відносини з західними країнами. Російський диктатор у звичних наративах російської пропаганди почав критикувати США, які нібито зіпсували відносини Росії та Європи.

 Разом з тим, російський президент почав критикувати політиків з країн ЄС, які відмовились мати дружні відносини з Москвою.

Далі Путін продовжив звинувачувати Захід у війні, попри те, що саме Росія почала повномасштабне вторгнення в Україну у 2022 році та окупувала частину територій ще у 2014 році. Після початку війни в Україні, США та країни Європи ввели санкції проти Росії. Крім того, Захід поступово розширює санкційний тиск на Москву.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини