Головна Новини Світ Росія Путін накинувся зі звинуваченнями на Київ: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін накинувся зі звинуваченнями на Київ: що сталося

Кремлівський диктатор стверджує, що Київ нібито хотів зруйнувати «згуртованість» російського народу

12 серпня 2024, 15:31 comments6318
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін звинуватив український уряд у тому, що він нібито вирішив спробувати зруйнувати "згуртованість" російського суспільства. Проте диктатор стверджує, що нібито ці спроби не мали успіху.

Путін накинувся зі звинуваченнями на Київ: що сталося

Володимир Путін

Путін навіть заявив про збільшення числа росіян, які нібито вирішили підписати контракт із Міноборони Росії.

"Кількість бажаючих укласти контракти з міністерством оборони останніми днями збільшилася", — сказав Путін.

За його словами, останні події на російсько-українському кордоні, і насамперед у Курській області, нібито призвели до піднесення морального духу росіян, і навіть прагнення допомогти мешканцям прикордонних регіонів, які потрапили в біду.

"Це, насамперед, підтримка армії та збільшення кількості бажаючих приєднатися до наших чоловіків, бійців, які героїчно, зі зброєю в руках захищають Росію", — сказав диктатор.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кремлівський диктатор Володимир Путін заявив , що Міноборони РФ має видавити супротивника з російських територій та забезпечити надійне прикриття державного кордону. При цьому Путін доручив ФСБ та Росгвардії забезпечувати режим контртерористичної операції у Курській області, ефективно протистояти диверсійним групам ЗСУ. Крім того, кремлівський диктатор стверджує, що метою нападу ЗСУ на Курську область є спроба зупинити наступ російських військових на Донбасі.

При цьому Путін зауважив, що "темпи наступальних операцій російських збройних сил, добровольців, ветеранів не лише не знизилися, а навпаки, збільшилися у півтора рази", і нібито російські окупаційні війська навіть просуваються вперед.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини