Головна Новини Світ Росія Путін нарешті розповів, чому розпочав війну проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін нарешті розповів, чому розпочав війну проти України

Через "ігнорування інтересів Москви" Путін розпочав війну

27 жовтня 2022, 19:35 comments2847
Поділіться публікацією:








РФ почала війну, бо мала на це ніби три причини. Однією з таких причин стало "ігнорування інтересів Москви" щодо членства України в НАТО. Таку чергову заяву зробив Володимир Путін під час виступу на "Валдаї".

Путін  нарешті розповів, чому розпочав війну проти України

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Що сталося. Я вже не говорю про розширення НАТО за рахунок України, що було абсолютно неприйнятним для РФ, і всі це знали, просто ігнорували наші інтереси. Чергова спроба наприкінці минулого року вкотре провалилася. Нас просто послали подалі і все, сказали, сидіть там", — заявив ображений Путін.

Другою причиною, за словами Путіна, стало "невиконання Мінських угод".

"Друге, що важливо. За підтримки західних кураторів представники київського режиму публічно відмовилися від мінських угод. Для нас це означало, що ми маємо щось робити з Донбасом", — зізнався очільник Кремля.

Фінальною, третьою причиною було  включення до складу РФ тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей.  Адже, на думку Путіна, Росія "не могла кинути Донбас напризволяще".

"Якщо ми визнаємо, включаємо в РФ, з їхньої волі, ми ж знаємо настрій людей, а обстріли тривають і неминучі, вони ж дві провели, дві великомасштабні військові операції, які закінчилися безуспішно, але вони ж були. Що ми мали робити?" Проводити операцію. А чого чекати, доки вони почнуть? Це неминуча логіка подій", — сказав Путін.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін заявив, що Росія не вважає себе ворогом Заходу та знову почав погрожувати. Очільник Кремля заявив, що Росія не вважає себе ворогом Заходу, не кидає виклик його елітам та не збирається стати новим світовим гегемоном.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини