Головна Новини Світ Росія Путін нарешті визнав, що в країні економічні проблеми та відреагував на санкції проти російських олігархів
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін нарешті визнав, що в країні економічні проблеми та відреагував на санкції проти російських олігархів

Путін поскаржився, що ряд технологічних рішень стали недоступними

17 червня 2022, 18:03
Поділіться публікацією:

Путін таки визнав, що санкції Заходу погано вплинули на економіку росії. Він поскаржився, що чимало технологічних рішень для рф виявилися недоступними. Про це очільник Кремля сказав під час економічного форуму в Санкт-Петербурзі, 17 червня.

Путін нарешті визнав, що в країні економічні проблеми та відреагував на санкції проти російських олігархів

Путін визнав, що західні санкції таки вдарили по Росії (фото з відкритих джерел)

"Ряд технологічних рішень стали недоступними для підприємств, є проблеми з комплектуючими, порушена логістика. Санкційні обмеження поставили перед країною ряд складних завдань.  Але це відкриває нові можливості", — сказав Путін. 

Президент рф також визнав, що "такі виклики неможливо вирішити в один момент", Кремль нібито будує довгострокові плани. Також Путін заявив, що з рф наважуються працювати сильні лідери держав, яких не хвилюють погрози Заходу.

Не обійшов Путін стороною санкції проти російських олігархів.

"Я давно казав, вдома надійніше. Ті, хто не послухав, втратили мільйони на Заході. Наша країна з величезним потенціалом", — заявив лідер окупантів. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що тисячі російських олігархів збираються втікати з росії, щоб не втрати свої гроші.15 тис. російських олігархів збираються втекти з Росії, щоб зберегти свої гроші та уникнути наслідків санкцій. Втеча олігархів з країни, посилить довгострокові збитки країні. І все через війну, яку розпочав Путін. Не зважаючи на те, що більшість росіян  ніби привселюдно, "підтримують рішення Кремля", але в середині країни з'являється все більше людей, які активно та пасивно показують свою незгоду з рішенням Путіна. Міграційні заявки дають привід припускати, що 15 000 російських мільйонерів, ймовірно, вже намагаються залишити країну. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини