Головна Новини Світ Росія Тисячі російських олігархів збираються втікати з росії, щоб не втрати свої гроші
commentss НОВИНИ Всі новини

Тисячі російських олігархів збираються втікати з росії, щоб не втрати свої гроші

У Росії вже близько 15 тис. олігархів збираються виїхати з країни

17 червня 2022, 16:52
Поділіться публікацією:

15 тис. російських олігархів збираються втекти з Росії, щоб зберегти свої гроші та уникнути наслідків санкцій. Про це повідомляють у зведенні британської розвідки.

Тисячі російських олігархів збираються втікати з росії, щоб не втрати свої гроші

Російські олігархи тікають з країни (фото з відкритих джерел)

 Втеча олігархів з країни, посилить довгострокові збитки країні. І все через війну, яку розпочав Путін.

"Міграційні заявки дають привід припускати, що 15 000 російських мільйонерів, ймовірно, вже намагаються залишити країну.  Якщо це продовжиться, то, ймовірно, посилить довгострокові збитки, завдані війною економіці Росії. Мотиви цих людей — включають як особисте неприйняття вторгнення, бажання уникнути наслідків санкцій", — йдеться у повідомленні.

Не зважаючи на те, що більшість росіян  ніби привселюдно, "підтримують рішення Кремля", але в середині країни з'являється все більше людей, які активно та пасивно показують свою незгоду з рішенням Путіна.

"Деякі високопоставлені російські чиновники, найімовірніше, відсунуті на другий план після критики війни", — йдеться у щоденному зведенні.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що санкції створили проблеми "Газпрому". Російська газова компанія "Газпром" знизить різко постачання через газогін "Північний потік-1", а все через ремонт агрегатів від  компанії Siemens. Відтак росіяни зможуть поставляти через "Північний потік" тільки до 100 млн куб.м газу на добу, при  цьому запланований обсяг становив  167 млн куб. м в добу. Як пояснили у "Газпромі", різке скорочення поставок сталося через проблеми на компресорній станції "Портова". З ремонту, який проводила німецька компанія  Siemens, не вчасно повернулися  газоперекачувальні агрегати. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини