Головна Новини Світ Росія Путін назвав показник, яким Росія на крок попереду інших країн
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін назвав показник, яким Росія на крок попереду інших країн

Президент Росії Путін вірить, що Росія "на крок попереду" у сфері штучного інтелекту

24 листопада 2022, 16:00 comments2541
Поділіться публікацією:

РФ знаходиться "на крок попереду" деяких інших країн у сфері штучного інтелекту. У це вірить президент РФ Володимир Путін. Як передає видання "Коментарі", про це пише російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини" із посиланням на заяву Путіна на конференції "Подорож у світ штучного інтелекту".

Путін назвав показник, яким Росія на крок попереду інших країн

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Ми йдемо на крок попереду деяких інших країн (Ред. – у сфері штучного інтелекту). І нам потрібно обов'язково нарощувати наші зусилля", – зазначив російський диктатор.

Господар Кремля стверджує, що від успіху Росії у сфері штучного інтернету залежить її місце у світі та навіть суверенітет. Він також заявив, що слід звести до мінімуму роботу людей на небезпечних ділянках виробництва.                  

Читайте також на порталі "Коментарі" — незважаючи на те, що настає некомфортна пора року для ведення бойових дій, зима в даному випадку на боці української армії, отже, в України з'явиться ще більше переваг на полі бою з росіянами. Таку думку висловив міністр оборони США Ллойд Остін.                                                                                            

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Кремлі цинічно заявили, що українська влада може припинити страждання людей, якщо погодиться відновити мирні переговори та виконатиме ультимативні умови Росії.

Раніше "Коментарі" писали — Олександр Лукашенко продовжує підігравати Кремлю — білоруський диктатор вважає, що якщо президент Володимир Зеленський не погодиться розпочати переговори з Путіним, то Україна буде повністю знищена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини