Головна Новини Світ Росія Путін назвав причину, чому він не зустрінеться із Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін назвав причину, чому він не зустрінеться із Зеленським

Президент РФ згадав про "стамбульські домовленості" та звинуватив Україну

20 липня 2022, 07:47 comments4242
Поділіться публікацією:

Умови для переговорів на найвищому рівні між Україною та Росією було створено після того, як Росія відвела свої війська з центральної частини України, зокрема з-під Києва. Але в останній момент українська сторона відмовилася виконувати взяту на себе частину зобов'язань, щоб створити умови для переговорів. Як передає портал "Коментарі", про це заявив президент Росії Володимир Путін під час офіційного візиту до Ірану. Слова Путіна цитує російський "РБК".

Путін назвав причину, чому він не зустрінеться із Зеленським

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Путін заявив, що Україна не виконала домовленостей, які були досягнуті у Стамбулі. При цьому російський президент не вказав, про які саме домовленості йдеться. Далі диктатор, пославшись на те, що офіційний Київ відійшов від узятих на себе зобов'язань, він не бачить можливим прямих переговорів із Зеленським.                                                                                                                                                      

Російський президент зазначив, що кінцевий результат того, що відбувається, — це відповідальність не посередників, а від бажання двох сторін вступати в діалог і домовлятися. Якщо сторони готові виконувати домовленості, то є результат. При цьому Путін заявив, що не бачить великого бажання у Києва домовлятися.

Читайте також на порталі "Коментарі" — міністр оборони країни-агресора Сергій Шойгу дав вказівку російським військовим розпочати полювання на далекобійну артилерію в Україні, через яку наступ РФ в Україні суттєво сповільнився.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Путіна назвали Україну Малоросією та розповіли, який світ влаштує Росію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

василь

20 липня 2022, 19:42

ляпати язиком це не мішки носити ,чому россія не оголосить які були у них договорьонності з Київом ,хтось з двох бреше ,або нам наша делегація ,або Путін ,хай опублікують ті договорьонності ,наскільки нам відомо Українська сторона не согласилась з россійськими требованіями ,тому хай опублікують ,


Новини