Головна Новини Світ Росія Путін назвав війну "захистом" та заговорив про "історично" російські регіони в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін назвав війну "захистом" та заговорив про "історично" російські регіони в Україні

Путін заговорив про причини розв'язання проти України повномасштабної війни

18 січня 2023, 15:01 comments1269
Поділіться публікацією:

18 січня Путін зробив нові заяви про війну в Україні. Зокрема, намагаючись виправдати свої злочини, він заявив, що "спеціальна військова операція" має на меті припинити війну та захистити людей. А ще — знову назвав українські регіони історичними територіями Росії та поскаржився, що його довго "водили за ніс". Про це він сказав під час зустрічі з ветеранами Другої світової війни.  

Путін назвав війну "захистом" та заговорив про "історично" російські регіони в Україні

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Війна в Україні стала головною темою у виступі Путіна.

"Повномасштабні бойові дії на Донбасі не припиняються від 2014 року.  Все, що ми робимо сьогодні, в тому числі і "спеціальна військова операція", це, як я вже багато разів говорив, — спроба припинити цю війну. Ось у чому сенс нашої "операції": захистити наших людей, які там, на цих територіях проживають. Це наші історичні території, як я вже говорив, після розвалу Радянського Союзу. Зараз не буду давати оцінок, тут не місце і не час. Але, Росія примирилася з цією подією. Тим не менш, ми не могли не відреагувати на те, що там почало відбуватися після "перевороту державного",- сказав Путін.

  За словами Путіна, Росія "довго намагалася домовитися" за Донбас, але її нібито "водили за ніс".  Він поскаржився, що це "трапляється не вперше".

 Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін виступить із важливою заявою щодо УкраїниПрезидент Росії Володимир Путін зробить важливу заяву щодо ситуації на війні в Україні в середу, 18 січня, під час заходів, присвячених 80-річчю прориву блокади Ленінграда. Такий текст активно поширюють російські пропагандистські ЗМІ. Також із Кремля надійшло завдання активно поширювати таку інформацію на тимчасово окупованих територіях. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/191568
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юра

18 січня 2023, 15:41

Сука.

Юра

18 січня 2023, 15:41

Сука.


Новини