Головна Новини Світ Росія Путін назвав Зеленського «нелегітимним» президентом: чи використає Януковича
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін назвав Зеленського «нелегітимним» президентом: чи використає Януковича

Кремлівський диктатор Володимир Путін назвав президента Володимира Зеленського "нелегітимним" президентом. Він заявив, що тепер незрозуміло, з ким підписувати можливі «мирні угоди»

24 травня 2024, 18:40
Поділіться публікацією:

Як заявив кремлівський диктатор Володимир Путін, легітимність президента Володимира Зеленського "закінчилася".

Путін назвав Зеленського «нелегітимним» президентом: чи використає Януковича

Путін і Янукович

У цьому контексті він зазначив, що незрозуміло, з ким за таких умов має вести переговори Росія.

"З ким вести переговори — це питання не пусте",
— заявив кремлівський диктатор і підкреслив, що "легітимність чинного глави держави (України) закінчилася".

При цьому кремлівський диктатор заявив, що Глобальний саміт миру у Швейцарії має підтвердити легітимність Володимира Зеленського. За його словами, нібито у цьому є головне завдання цього саміту. Проте диктатор заявив, що нібито ці кроки з метою піару не мають жодного стосунку до юридичних документів.

Путін заявив, що якщо раптом дійде до того, що між Україною та РФ зможуть відбутися переговори, тоді Кремлю потрібно буде "зрозуміти", з ким можна вести такі переговори, і хто зможе підписувати необхідні документи.

Кремлівський диктатор заявив, що крапку у питанні легітимності чи нелегітимності президента Зеленського мають поставити Верховна Рада чи Конституційний суд.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кремлівський диктатор Володимир Путін перебуває у Білорусі. Туди сьогодні прилетів борт , який належить колишньому президентові України Віктору Януковичу. Саме його у Кремлі й надалі продовжують вважати "легітимним" президентом. Начебто на початку повномасштабного вторгнення Кремль планував його повернути до Києва після захоплення столиці. На той час він також перебував у Білорусі.

При цьому розвідка раніше попереджала, що Росія буде розійнятись ІПСО про "нелегітимність" президента Володимира Зеленського, що й відбувається. До кампанії особисто підключився кремлівський диктатор Володимир Путін, який переобрався президентом протизаконним шляхом, порушивши безліч законів та конвенцій, у тому числі провівши вибори на захоплених територіях.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

24 травня 2024, 18:12

"... крапку у питанні легітимності чи нелегітимності корумпованого Петрушки" - може поставити тільки народ України. Все інше шахрайство юдейців, узурпувавших Україну використавши недієздатність терпіл.


Новини