Головна Новини Світ Росія Путін не буде цьогоріч зустрічатися з журналістами
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін не буде цьогоріч зустрічатися з журналістами

Наприкінці року президент РФ традиційно проводив велику пресконференцію за участі іноземних та регіональних журналістів, але не цьогоріч

12 грудня 2022, 15:25
Поділіться публікацією:

Традиційної великої пресконференції президента Росії Володимира Путіна цього року не буде, повідомив його речник Дмитро Пєсков, пишуть "Коментарі".

Путін не буде цьогоріч зустрічатися з журналістами

Путін відмінив традиційну пресконференцію

"Водночас ми розраховуємо, що президент все-таки знайде можливість поспілкуватися з журналістами", – сказав Пєсков. Він зазначив, що президент робить це регулярно уже 10 років, зокрема й під час поїздок за кордон.

З початку повномасштабного російського вторгнення в Україну президент РФ офіційно побував за кордон сім разів: до Ірану та шести країн пострадянського простору. Попри скасовану пресконференцію, Путін ймовірно може поговорити з і "своїм" кремлівським пулом. Однією з версій причин скасування, як писали ЗМІ, була "ситуація на фронті".

Восени видання РБК писало, що в Кремлі ще не визначилися, чи проводитимуть щорічні ефіри з Путіним – на це, серед іншого, впливає перебіг війни в Україні. Ймовірні дати "Прямої лінії" з президентом, під час якої Володимир Путін з 2001 року відповідає на запитання росіян, постійно відтерміновувалися.

Також невизначеним залишається й щорічне послання Путіна до Федеральних зборів. "Щодо послання треба уточнювати", – каже Пєсков. Проте раніше він говорив, що підготовка до нього "розпочата давно".

Як раніше писали "Коментарі", Президент Росії Володимиром Путіним затвердив бюджет на 2023 рік, який передбачає витрати понад 30% ВВП на оборону, безпеку та правоохоронні органи. Проте британське міністерство оборони вважає, що це занадто оптимістичні припущення. В Росії будуть проблеми. Путін переоцінив доходи країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини