Головна Новини Світ Росія В Росії будуть проблеми. Путін переоцінив доходи країни
commentss НОВИНИ Всі новини

В Росії будуть проблеми. Путін переоцінив доходи країни

Путін ухвалив бюджет Росії з великими витратами на війну, проте російський президент, ймовірно, переоцінив бюджет власної країни.

12 грудня 2022, 14:30 comments1694
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимиром Путіним затвердив бюджет на 2023 рік, який передбачає витрати понад 30% ВВП на оборону, безпеку та правоохоронні органи. Проте британське міністерство оборони вважає, що це занадто оптимістичні припущення. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter міністерства оборони Британії.

В Росії будуть проблеми. Путін переоцінив доходи країни

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

5 грудня 2022 року президент Путін підписав закон про бюджет Росії. Згідно з цим законом бюджет на оборону, безпеку та правоохоронні органи виріс на 30% і тепер становить 9 трлн рублів, приблизно 143 млрд доларів. Таким чином Росія буде забирати кошти в інших сферах для покриття витрат на війну.

"Схвалений Путіним бюджет, ймовірно, є надто оптимістичним щодо очікуваних доходів і витрат на 2023 рік. Тому інші частини російського бюджету, ймовірно, зазнають дедалі більшого тиску, щоб покрити витрати на війну", – пишуть у британській розвідці.

Окрім того, слід зазначити, що Росія збільшує свої витрати на війну, а в бюджет надходить усе менше грошей через санкції та обмеження, які РФ отримала через повномасштабне вторгнення в Україну. Путіну навіть доводилось приймати спеціальні закони й створити нові податки для надходження додаткових коштів в бюджет Російської Федерації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президента Росії зрадив один з його союзників, який скасував щорічну зустріч з Володимиром Путіним.

Також "Коментарі" писали про те, як Володимир Путін під час онлайн зустрічі хотів надурити глядачів, проте його зрадив годинник, який показував інший час.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини