Головна Новини Світ Росія Путін не піде в атаку: офіцер НАТО відреагував на заяву Кремля щодо України
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін не піде в атаку: офіцер НАТО відреагував на заяву Кремля щодо України

Гаррі Табах прокоментував обурення Кремля планами України вступити до Північноатлантичного Альянсу

22 жовтня 2021, 22:10
Поділіться публікацією:

Російська Федерація буде активно  протистояти намірам вашої держави увійти в НАТО, але свою  військову агресію виявляти не буде. Про це заявив відставний військовослужбовець ВМС США Гаррі Табах, відповідаючи на запитання журналіста видання "Обозреватель".

Путін не піде в атаку: офіцер НАТО відреагував на заяву Кремля щодо України

Україна планує стати членом НАТО (фото з відкритих джерел)

 За його словами, для сусідньої держави  вже не важлива ця ідея. Через те, що кардинально змінились відносини з іншими країнами, та й сама ваша країна, ваша армія тепер зовсім інша.

 Американський військовий зазначив, що РФ не може заставити змінити запланований вектор розвитку іншу країну. Саме такий коментар він дав  з приводу заяви російської влади про можливий вхід української держави до НАТО і ключову тут фразу, що це — дуже поганий сценарій для Росії.

 На думку досвідченого військовослужбовця, він не може зрозуміти зміст цих тез російської влади. Адже ваша країна — незалежна, тому сама може вирішувати, в яку військову спілку вступати, співпрацювати чи не співпрацювати з європейськими державами чи США, навіть з Марсом, будь з ким. Керівна верхівка іншої країни не може вирішувати за неї з ким товаришувати, з ким розвивати бізнес, а з ким не робити цього.

Військовий стверджує, що в представників російської влади є підстави для своїх турбот.

Адже НАТО стане на захист вашої країни, виконуючи укладені домовленості, а не тільки через дружнє ставлення і  виявлені симпатії. Тому адміністрацію Путіна це турбує.

 Відставний військовослужбовець США прогнозує подальші кроки очільника Росії. Каже, що російський президент робитиме кроки, які видають його "кагебешний стиль". Він намагатиметься розколоти українську державу, ці зміни впровадити у вашому суспільству, впроваджуючи якісь свої підстави на релігійному, територіальному ґрунті.

 Щодо НАТО, підсумував американський офіцер, адресуючи свої слова російській верхівці, то Альянс не виступає для неї загрозою, адже він не здійснює напад, а захищає тих, на кого напали.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що  18 жовтня  речник російського президента Дмитро Пєсков заявив представникам медіа Франції, що вступ нашої держави до Альянсу був би найгіршим сценарієм. Адже цей крок виходить за червоні лінії національних інтересів сусідньої держави. І такий крок примусить РФ вжити подальших заходів для гарантій власної безпеки.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини