Головна Новини Світ Росія Путін не залишить свого васала Орбана без винагороди. Стало відомо, що РФ обіцяла Угорщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін не залишить свого васала Орбана без винагороди. Стало відомо, що РФ обіцяла Угорщині

Російський диктатор Володимир Путін, очевидно, пообіцяв угорському прем’єру Віктору Орбану віддати йому Закарпатську область, про це в ефірі «Еспресо» заявив ветеран АТО Євген Дикий. Інші ж території України глава Кремля хоче приєднати до РФ

23 лютого 2024, 13:19
Поділіться публікацією:

Росія в обличчі Віктора Обрана має вірного союзника, якого кремлівський диктатор готовий винагородити, заявив Євген Дикий. За його словами, є низка ознак того, що Путін ймовірно пообіцяв подарувати Угорщині українське Закарпаття.

Путін не залишить свого васала Орбана без винагороди. Стало відомо, що РФ обіцяла Угорщині

Що пообіцяв Путін Орбану

Разом з тим, каже Дикий, інші регіони України російський диктатор має намір приєднати до РФ. Як відзначає ветеран АТО, зараз Росія "скину всі свої маски", і вже не приховує того, що її головною метою є знищення України та що вони прийшли на територію чужої держави, щоби проводити дії геноцидного характеру.

Як відзначає ветеран АТО, саме тому зараз питання про існування України стоїть дуже гостро. Ворог активно працює над тим, щоби знищити країну. При цьому Дикий вважає, що все ж перемогти агресора можна, але для цього кожен має поводитися так само, як і під час повномасштабного вторгнення РФ у 2022 році. Тоді, каже експерт, кожен жив війною, і робив все для своєї країни і армії. Зараз же, додає він, українці розслабилися, і це потрібно змінювати.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що уряд Угорщини вийшов із заявою, в якій закликав до негайного припинення бойових дій в Україні, та початку переговорів "обох сторін". При цьому в заяві жодним чином не загадана Росія, яка є країною-агресором.

Портал "Коментарі" розповідав, що одіозний прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан зробив чергову скандальну заяву про Україну. Цього разу він висловив думку, що Україна стане "буферною зоною" між Росією та Заходом, що нібито має влаштувати Москву, Брюссель та Вашингтон. На думку Віктора Орбана, Україні необхідно отримати гарантії безпеки та служити "буфером" між Росією та країнами НАТО. Однак прем'єр-міністр Угорщини переконаний, що Росія й надалі постійно атакуватиме Україну, відриваючи від неї нові шматки, якщо Київ не зможе виконувати свою роль буфера.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини