Головна Новини Світ ЄС Ні ЄС, ні НАТО: Орбан озвучив наратив Путіна щодо майбутнього для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Ні ЄС, ні НАТО: Орбан озвучив наратив Путіна щодо майбутнього для України

Орбан вважає, що Україна має стати буферною зоною між РФ та Заходом

12 лютого 2024, 07:48 comments4865
Поділіться публікацією:

Одіозний прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан зробив чергову скандальну заяву про Україну. Цього разу він висловив думку, що Україна стане "буферною зоною" між Росією та Заходом, що нібито має влаштувати Москву, Брюссель та Вашингтон. Як повідомляє портал "Коментарі", свою думку Віктор Орбан озвучив в інтерв'ю низці європейських видань, пише Index.

Ні ЄС, ні НАТО: Орбан озвучив наратив Путіна щодо майбутнього для України

Віктор Орбан. Фото: з відкритих джерел

На думку Віктора Орбана, Україні необхідно отримати гарантії безпеки та служити "буфером" між Росією та країнами НАТО. Однак прем'єр-міністр Угорщини переконаний, що Росія й надалі постійно атакуватиме Україну, відриваючи від неї нові шматки, якщо Київ не зможе виконувати свою роль буфера. За його словами, Москва не терпітиме на своєму порозі державу, яка є членом Євросоюзу та НАТО.

"Вона нізащо не допустить на свій поріг державу, яка є членом НАТО та ЄС", — переконаний Віктор Орбан.

Також угорський прем'єр не погодився з думкою, що українці захищають Європу, заявивши, що Україна нібито не надає жодної додаткової безпеки для Заходу, оскільки західні країни вже в НАТО. Орбан додав, що не бачить жодних шансів, що Росія вирішить напасти на будь-якого члена НАТО.

Віктор Орбан вважає, що Європа не в змозі постачати українцям достатньо зброї, тому треба розпочинати переговори щодо припинення вогню. При цьому він вважає, що Україні треба надати належні гарантії безпеки як буферній державі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан вважає виконаною свою місію на саміті ЄС, начебто він досяг виконання своїх вимог, і гроші Угорщини не будуть використані при виділенні допомоги Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – шантаж не спрацював: ЄС відмовився виконати одну з найголовніших вимог Орбана.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини