Головна Новини Світ Росія Путін не зміг вимовити ім'я Токаєва, а той у відповідь шокував усю делегацію РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін не зміг вимовити ім'я Токаєва, а той у відповідь шокував усю делегацію РФ

Путін кілька разів намагався вимовити ім'я Токаєва

9 листопада 2023, 21:16 comments4607
Поділіться публікацією:








Російський президент  Володимир Путін  під час свого візиту не зумів нормально назвати ім'я лідера Казахстану Касим-Жомарта Токаєва,  тому швидко "пробалаболив" ім'я казахського  президента. Сам  Токаєв вдавсь до асиметричної відповіді.

Путін не зміг вимовити ім'я Токаєва, а той у відповідь шокував усю делегацію РФ

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Під час зустрічі з  лідером  Казахстану,  глава Кремля  назвав  його "Камілем Жевановичем", але швидко виправивсь  і  вимовив "Касим-Жомарт Камелевич" через "а".

Далі знову допустивсь нетактовності. Виголошуючи вступну промову, російський президент на цей раз називав Токаєва "Касамом-Жомаром Кервеничем".

"Дорогі друзі, колеги, перш за все хотів би висловити слова подяки Касам-Жомару Кервеничу за запрошення і за те, що у нас сьогодні є можливість зустрітися і детально поговорити про весь комплекс відносин", — виголосив  російський диктатор.

При цьому, президент Казахстану вислухав промову  Володимира Путіна не без іронії – лідер цієї країни з тактом мовчав, не  перебиваючи запрошеного "гостя", проте  далі вдавсь до асиметричної відповіді.

До представників  делегації РФ  і  президента  Токаєв, що завжди  говорив російською, звернувсь на казахській мові, чим  здивував посадовців РФ – прес-секретар  Путіна Дмитро Пєсков,  очільник  МЗС РФ Сергій Лавров та інші високопоставлені  росіяни, що були в той момент в  приміщенні, переглядались і смикали один одного.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Буданова назвали точну кількість двійників ПутінаРосійський диктатор Володимир Путін може мати щонайменше трьох двійників. Це свідчить про страх і слабкість кремлівського режиму.  Таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив представник ГУР Міноборони Андрій Юсов. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Партия 5.10

10 листопада 2023, 00:28

Токаеву надо было бы этого карлика схватить и в Гаагу отправить, путло же в розыске, а уж двойника бы отправил или настоящего - чем больше сдадим, тем меньше дадут !


Новини