Головна Новини Світ Росія У Буданова назвали точну кількість двійників Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Буданова назвали точну кількість двійників Путіна

В українській розвідці вважають, що Путін може мати щонайменше трьох двійників

9 листопада 2023, 15:10
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін може мати щонайменше трьох двійників. Це свідчить про страх і слабкість кремлівського режиму. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив представник ГУР Міноборони Андрій Юсов.

У Буданова назвали точну кількість двійників Путіна

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Щодо інформації з анонімних Telegram-каналів, що він помер, на жаль, ця новина остаточно не підтвердилася. Але щодо двійників – так, така технологія в Кремлі використовується", – прокоментував представник української розвідки.

На запитання, скільки двійників може мати диктатор Путін, Юсов відповів: "Це можуть бути варіанти, але про трьох можемо говорити".

Андрій Юсов висловив думку, що наявність двійників у диктатора свідчить про те, що кремлівський режим не стійкий, а також страх самого Путіна.

Читайте також на порталі "Коментарі" — після оприлюднення заяви про можливу смерть російського диктатора Володимира Путіна, Telegram-канал Генерал СЗР повідомив, що зараз у Кремлі нібито засідає "дублер" і йде підготовка до значних перестановок. І хоча версія про смерть Путіна викликає чимало обґрунтованих сумнівів, усі розуміють, що він – не вічний. Журналіст-розслідувач Христо Грозєв із Bellingcat стверджує, що після бунту покійного Пригожина в РФ відбувається внутрішній хаос, у Путіна немає довіри до свого оточення, а воно живе у страху. Про що говорять почастішання повідомлення про смерть і двійників Путіна? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чого очікувати від виборчої кампанії у РФ: чи може там щось "рванути".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини