Головна Новини Світ Росія Путін не змирився з існуванням України: які сигнали президент РФ надіслав Києву
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін не змирився з існуванням України: які сигнали президент РФ надіслав Києву

Під час підсумкової прес-конференції Путін дав зрозуміти, що Україна залишається у центрі російських інтересів

23 грудня 2021, 15:55
Поділіться публікацією:

Президент РФ Володимир Путін на щорічній прес-конференції, як і слід очікувати, озвучив багато суперечливих заяв щодо України, зокрема, про те, що Україну створив Ленін, а також про відчуття, що Україна готується силою вирішити питання Донбасу. Політики, журналісти, експерти вже дали оцінку деяким заявам господаря Кремля.

Путін не змирився з існуванням України: які сигнали президент РФ надіслав Києву

Володимир Путін. Фото: сайт Кремля

Так нардеп Ростислав Павленко вважає, що заява Путіна про те, що "Україну вигадав Ленін" взагалі не піддається здоровому глузду. Про це він написав у себе у Facebook.

"Зразок викривленого московитського розуміння історії, за яким за українцями не визнається ані державних утворень (з якими, власне, Росія Леніна і іже з ним воювала), ані самого права на існування", – зазначив нардеп.

Він зазначив, що в цих умовах українцям слід би об'єднатися і показати, що агресор зламає про Україну зуби. Але президент України Володимир Зеленський та його оточення вважають, що треба чинити по-іншому.

Також своєю думкою у Facebook поділилася журналіст, політичний оглядач Марина Данилюк-Ярмолаєва. Вона вважає, що Путін триматиме кістлявою рукою, нас за горло, поки що зможе.

"Російський вождь чітко відчув слабкі місця нашого головнокомандувача. Пардон, Верховного головнокомандувача.
Наш висловив припущення про референдуми — ось Путін каже, що "будущее Донбасса должны определить люди, которые там живут". Все це за задумкою — цементується відповідними змінами до Конституції. Зеленський все частіше каже про діалоги і пошуки миру — Путін у відповідь — "президент Украины Владимир Зеленский попал под влияние радикальных элементов, вместо того чтобы думать о мире в стране, которой он руководит". Зелена влада довела економіку до ручки і готує нові податки з 1 січня. Порахуйте ціни на тепло і електроносії — у Путіна радощі — "на Украине — "полная нищета", граждан готовят к "суровой зиме"", — зазначає журналіст.

Марина Данилюк наголошує, вся річ у тому, що Путін не хоче чекати і просить віддати Україну прямо зараз і потребує відповідних гарантій.

Читайте також на порталі "Коментарі", — Путіну не підходить Зеленський для переговорів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Михаил

23 грудня 2021, 16:23

А что кто то другое от него ожидал ? Волк не станец овцой от того что блеять будет !


Новини