Головна Новини Світ Росія Путін ненароком визнав міць української армії, яка нищить російські війська
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін ненароком визнав міць української армії, яка нищить російські війська

Путін своєї заявою про те, що НАТО вступить у війну в Україні, якщо дозволить бити вглиб РФ, визнав, що насправді Росія воює з українцями і дістає саме від них болісних ударів

13 вересня 2024, 11:56 comments2483
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що, якщо Україна битиме західною зброєю по РФ, то це цілковито змінить всю суть "конфлікту" і свідчитиме про пряму участь у війні країн НАТО. Як вважає політтехнолог Олексій Голобуцький, диктатор зробив неадекватну заяву.

Путін ненароком визнав міць української армії, яка нищить російські війська

Володимир Путін

За його словами, особисто Путін і всі російські високопосадовці з 2022 року відкрито і офіційно заявляють, що "Росія воює з НАТО". Історії про "двометрових негрів", "поляків", "французів", які воюють з армією Росії, які зайшли на територію Курщини, здійснюють рейди на Білгородщину, — давно і регулярно в пабліках "воєнкорів" і в офіційних ЗМІ.

Як каже Голобуцький, станом на сьогодні кремлівська пропаганда вже всіх росіян переконала, що війна триває з Заходом, з НАТО, з Євросоюзом, а Україна — тільки театр дій, українці взагалі ні до чого, вони проти війни.

"За війну тільки "маріонетковий київський режим". Бо ж не може Росія зазнавати ударів і поразок від українців? Не можуть же українці на рівному місці створити дроновий флот і донищувати ЧФ РФ? Діставати розвіддані, успішно вербувати виконавців, підривати й підпалювати військову інфраструктуру? Це ж просто українці! Так що нищить армію Росії саме НАТО. Йому можна", — говорить Голобуцький.

І з цього приводу, каже експерт, Путін не вживав жодних заходів. Тільки він, а ще Пєсков, Мєдвєдєв, Лавров, Володін, Шойґу, Патрушев, Ґєрасімов, Захарова, Сімоньян кричали про "перетин червоних ліній" і страшну відповідь Росії, можливо навіть ядерну. Чим все і обмежувалось, додає експерт.

"І тут раптом "добрий ранок!" — Путін знов відкрив для себе "можливу майбутню" пряму участь НАТО і ЄС у війні. І знов взявся погрожувати таким же абстрактним "прийняттям відповідних рішень". Таке враження, що сцарь обнулився і відбувся відкат до якоїсь "точки збереження". Але в Росії все сприйняли як належне. Дивно і абсурдно, але в автократії нормально спрацьовує. Диктатор почав погрози з нуля? Ну, значить, так треба. "Це справа Путіна — знати, нам це ні до чого", — говорить Голобуцький.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Захід тепер може загнати Путіна в кут і завдати йому нищівної поразки, правда, головне не боятися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини