Головна Новини Світ Росія Путін несподівано проговорився про проблему РФ і накинувся на Штати зі звинуваченнями
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін несподівано проговорився про проблему РФ і накинувся на Штати зі звинуваченнями

Путін звинуватив Штати у «дурних» діях, які підштовхують РФ до відмови від долара

5 вересня 2024, 10:49 comments1619
Поділіться публікацією:

Російська Федерація не проводить "політику дедоларизації", це не вона відмовилася від розрахунків в американських доларах, а їй відмовили, поскаржився на пленарній сесії Східного економічного форуму кремлівський диктатор Володимир Путін.

Путін несподівано проговорився про проблему РФ і накинувся на Штати зі звинуваченнями

Володимир Путін

Він заявив, що Сполучені Штати нібито "непрофесійними та дурними діями" підштовхують до відмови від долара, саме Вашингтон відмовив Москві у доларовому обслуговуванні, думаючи, що після цього російська економіка звалиться.

При цьому диктатор Путін назвав відмову від долара "природним процесом", який не пов'язаний із політичною кон'юнктурою, а американська влада цей процес просто підштовхує.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що напередодні зі звинуваченнями на адресу США та НАТО виступила речник МЗС країни-агресора Марія Захарова. Вона заявила, що Москва попереджає країни НАТО про негайну і вкрай болючу відповідь у разі "нових терористичних кроків" Києва. На її думку, політики Заходу нібито втрачають почуття реальності, абсолютно не замислюються про ризики подальшої небезпечної ескалації конфлікту, навіть у контексті власних інтересів .

При цьому експерти стверджують , що РФ почала жорстокі удари по Україні за допомогою балістичних ракет, оскільки розраховує, що Захід змусить Київ капітулювати перед Росією. Такими діями Кремль нібито показує західним країнам, що готовий іти до кінця та знищити Україну, саме тому, щоб зберегти її, потрібні переговори на умовах Путіна. Тобто Україна має виконати всі кремлівські хотілки включно із "визнанням реалій на землі", "денацифікацією" та "демілітаризацією".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини