Головна Новини Світ Росія Путін оцінив можливість обміну з Україною окупованими територіями
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін оцінив можливість обміну з Україною окупованими територіями

Путін заявив, що РФ нібито не збирається йти на жодні поступки Україні в рамках переговорів

сьогодні, 12:21 comments1327
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін в інтерв'ю пропагандистці Ользі Скабеєвій прокоментував можливі переговори РФ та України. Зокрема він заявив, що в рамках цих переговорів Кремль не збирається йти на поступки Києву.

Путін оцінив можливість обміну з Україною окупованими територіями

Володимир Путін

"Без жодних сумнівів, жодних поступок ми тут робити не збираємося, жодних розмінів не буде", — сказав Путін.

Також він додав, що поки що рано говорити, про що можуть домовитися Росія та Україна. Диктатор додав, що між Києвом та Москвою не велося жодних предметних розмов.

"Я зараз не хочу вдаватися в деталі, тому що предметних переговорів немає, інша сторона ж відмовляється від цього. Тому говорити про те, домовимося ми про щось, про що можемо домовитися, поки просто передчасно навіть про це згадувати", — Заявив диктатор РФ.

Крім того, він наголосив, що Туреччина неодноразово брала на себе роль посередника і навіть нібито представляла ініціативи української сторони.

"Ось ми зараз з вами говорили про пропозиції з боку наших турецьких друзів. Ось у Нью-Йорку проходив захід по лінії Організації Об'єднаних Націй, помічник пана Ердогана Калин зателефонував прямо з Нью-Йорка, зателефонував пану Ушакову та зробив пропозицію від імені української сторони. Ми погодилися, а наступного дня глава українського режиму публічно заявив, що вести жодних переговорів не буде", — сказав Путін Скабеєва.

За його словами, Україна нібито демонструє ірраціональну поведінку, яку неможливо прогнозувати.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що Путін заявив про те, що представник Туреччини на вересневій сесії Генасамблеї ООН у Нью-Йорку отримав від України якусь пропозицію для Росії, що мало розблокувати переговорний процес. Цю інформацію він передав до Кремля.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tass.ru/

Новини