Головна Новини Світ Росія Путін офіційно звільнив посла РФ у Сполучених Штатах: що це означає
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін офіційно звільнив посла РФ у Сполучених Штатах: що це означає

Путін звільнив Антонова із посади посла РФ у Америці

сьогодні, 13:53
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін офіційно звільнив Анатолія Антонова з посади посла РФ у Сполучених Штатах. Відповідний указ, підписаний Путіним, опубліковано на офіційному порталі правової інформації.

Путін офіційно звільнив посла РФ у Сполучених Штатах: що це означає

Анатолій Антонов

"Звільнити Анатолія Івановича Антонова від обов'язків надзвичайного та повноважного посла Російської Федерації в Сполучених Штатах Америки", – йдеться в тексті указу.

Крім того, Антонова звільнили з посади постійного спостерігача від Росії при Організації американських держав у Вашингтоні.

Антонов завершив свою роботу як посол РФ у США 5 жовтня, а до Москви він повернувся 6 жовтня. Антонов займав цю посаду з літа 2017 року.

Втім, як заявив речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков, коментуючи повернення Антонова, це рішення не є пониженням рівня дипломатичних відносин між Росією та США. Він також додав, що нового посла у Вашингтоні буде призначено у встановлені терміни.

Водночас зазначалося, що призначення нового посла РФ не залежатиме від результатів президентських виборів у США.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у МЗС країни-агресора заявили, що підґрунтя  для переговорів між Москвою та Вашингтоном щодо стратегічної стабільності на сьогоднішній день немає через ворожу політику, яку нібито ведуть щодо Росії Сполучені Штати. Як зазначив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, Штати і країни Заходу вибрали лінію поведінки, яка спрямована на стратегічну поразку РФ. У міністерстві додали, поки ця лінія поведінки не буде змінена, доти переговорів між Москвою та Вашингтоном, ймовірно, не буде.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини