Головна Новини Світ Росія Путін оголосить, що йде на наступний термін: ЗМІ дізналися деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін оголосить, що йде на наступний термін: ЗМІ дізналися деталі

Російські ЗМІ повідомили, що Путін оголосить, що йде наступного терміну у листопаді на виставці своїх досягнень

3 жовтня 2023, 10:37
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін у листопаді 2023 року може оголосити про рішення балотуватися на новий президентський термін 2024 року. Це станеться під час "виставки його здобутків", тим часом Кремль уже формує список довірених осіб. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляють російські прокремлівські видання "Комерсант" та "РБК".

Путін оголосить, що йде на наступний термін: ЗМІ дізналися деталі

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

За інформацією співрозмовників видання, старт "неформальної президентської кампанії" намічений на листопад та приурочений до відкриття міжнародної виставки-форуму "Росія". На цьому майданчику господар Кремля може оголосити про своє висунення.

У ЗМІ зазначають, що є й інші варіанти, але остаточне рішення ухвалить лише Путін. При цьому журналісти не кажуть, які "варіанти" ще можливі.

Варто зазначити, що виставка, на якій 70-річний Путін збирається оголосити своє рішення, проходитиме з 4 листопада по 12 квітня, тобто протягом всієї президентської компанії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з'явилися подробиці майбутнього путінського візиту до Китайської Народної Республіки (КНР), наміченого на жовтень. Відомо, що супроводжуватимуть його керівники "Газпрому" та "Роснафти" – Олексій Міллер та Ігор Сєчін. Які очікування від візиту Путіна до Сі Цзіньпіна? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – на території Західної Африки активно розповсюджуються російські прапори: триколори розмахують на акціях протесту та розміщують їх на приладових панелях. У лідерах за рівнем любові до Росії та особисто Путіна такі країни, як Буркіна-Фасо, Малі та Нігер.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини