Головна Новини Світ Росія Путін опинився в глухому куті: чи піде на радикальні кроки у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін опинився в глухому куті: чи піде на радикальні кроки у війні

Захід загнав кремлівського диктатора Володимира Путіна у глухий кут, сказав в інтерв’ю «Главреду» Олег Жданов. При цьому він сумнівається, що бункерний дід наважиться на застосування тактичної ядерної зброї

5 червня 2024, 14:06 comments1558
Поділіться публікацією:

Захід своїми останніми рішеннями, в тому числі і наданням дозволу бити по території Росії, загнав кремлівського диктатора Володимира Путіна в кут, вважає військовий експерт Олег Жданов. За його словами, у диктатора немає коштів, а також сил для ескалації конфлікту.

Путін опинився в глухому куті: чи піде на радикальні кроки у війні

Володимир Путін

При цьому, вважає Жданов, сам же Захід ще має куди рухатися вперед, наприклад, попереду надання Україні авіації та далекобійних ракет.

"Раптом Нідерланди передумають і 24 літаки приженуть нам через три тижні, а не до кінця року, як обіцяли. Або Бельгія дасть літаки раніше. І ми почнемо завдавати повітряних ударів по російських військах",
- відзначив Жданов і додав, що на такі дії Путін уже не має чим відповісти.

Окрім того, військовий експерт переконаний, що Захід не дозволить терористичній Росії застосувати ядерну зброю.

"Навіть якщо буде спроба з боку РФ, Захід жорстко відповість ударами по угрупованню російських військ в Україні",
— вважає Жданов.

Втім, він все ж не виключає, що Росія все ж може вчиняти "дрібні капості", адже насправді кремлівський диктатор боїться Заходу. На думку експерта, Путін боїться, що члени Альянсу почнуть консультації щодо застосування 5 ст. Статуту НАТО.

"Путін провокує країни НАТО на агресію щодо Росії, але сам першим він не виступить з агресією проти Альянсу – йому слабо",
- переконаний Жданов.

При цьому експерт переконаний, зо Іран та Китай не допоможуть Росії, тим більше, що Пекін намагається ніколи не вступати у відкриту конфронтацію.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент США Джо Байден розпочав торги з Путіним. На столі – питання членства України в НАТО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини