Головна Новини Світ Росія Путін отримав пропозицію від Сі Цзіньпіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін отримав пропозицію від Сі Цзіньпіна

Лідер КНР запросив свого колегу президента Росії Володимира Путіна здійснити візит в Китай.

21 березня 2023, 13:00 comments3834
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Китайський лідер Сі Цзіньпін перебуває з кількаденним візитом у Москві, де зустрівся з президентом РФ Володимиром Путіним та іншими політичними фігурами з верхівки Кремля. Під час однієї з зустрічей лідер КНР запропонував російському диктору відвідати Китай. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Путін отримав пропозицію від Сі Цзіньпіна

Президент РФ Володимир Путін та лідер КНР Сі Цзіньпін. Фото з відкритих джерел

Під час зустрічі прем'єр-міністром Росії Михайлом Мішустіним Сі Цзіньпін запропонував йому відвідати Китай якомога швидше, щоб налагодити тісніші зв'язки з новим прем'єр-міністром Китаю Лі Цяном.

Окрім того, під час свого триденного візиту до Росії китайський лідер також звернувся і до Володимира Путіна. Сі Цзіньпін запропонував колезі по диктаторі відвідати Китай. Наразі невідомо чи президент Росії Володимир Путін прийняв пропозицію і коли відбудеться можливий візит воєнного злочинця до Китаю.

Сі Цзіньпін прибув до Росії як можливий посередник для вирішення війни в Україні. Китай закликає припинити військові дії та сісти за стіл переговорів. Україна та її західні союзники ставлять скептично до таких пропозицій з Пекіну, адже вважають, що мирні переговори можливі лише після виходу усіх військових РФ з території України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, чи почне Китай відкриту конфронтацію із Заходом через війну в Україні.

Також "Коментарі" писали про те, що азійський лідер та конкурент Китаю неочікувано прибув в Україну. Поки Сі перебуває у РФ, прем'єр-міністр Японії приїхав в Україну, і це відбувається на фоні китайського попередження для Японії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

21 березня 2023, 13:24

Що і треба було очікувати попри намагання УПА-шистів втягнути Китай у конфлікт і налаштування Орками Президента всього світу проти Китаю. Китай не глобальний лідер. Китай великий виробник і продавець всього, що потрібно споживачам. Китай хоче нейтрально і однаково відноситись до своїх клієнтів. Без втручання у сімейні сварки православних екстремістів, тим більше, у розбірки православних злочинних корупційних угруповань за території впливу. А успішне посередництво Китаю потрібно для того, щоб показати, що він чудовий переговорник, в тому числі і діловий. Китай показує прагнення жити в злагоді з усіма навколо, на відміну від прихильників "сильної руки" катів ГУЛАГів, які, вийшовши зі схронів, отримують задоволення наводячи порядок серед залежних, не здатних дати відсіч.


Новини