Головна Новини Світ Росія Путін перелякався через дивну "бавовну" на параді в Москві (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін перелякався через дивну "бавовну" на параді в Москві (ВІДЕО)

Під час параду на Красній площі Володимир Путін виглядав зляканим

9 травня 2023, 19:54
Поділіться публікацією:

Російський президент нервово відреагував під час параду на Красній площі в Москві на гучний звук, який дуже чітко прозвучав десь недалеко, коли він проходив біля Кремля разом із іншими президентами

Путін перелякався через дивну "бавовну" на параді в Москві (ВІДЕО)

Путін на параді в Москві (фото з відкритих джерел)

 Відео з курйозним випадком на параді 9 травня вже опублікували в Мережі.

На відео видно, що Путін йде попереду групи гостей, але після того, як поруч пролунав гучний хлопок, він почав нервово озиратися і дивитися на охорону та своїх гостей. 

Пропри все, Путін вдав вигляд, що ніби нічого не сталося та знайшов у собі сили продовжити рух далі, перекинувшись фразами з гостями, продовжив своє шоу.

 Варто зазначити, було помітно, що під час параду на Красній площі Путін виглядав явно не кращим чином. Очільник Кремля був скутий, напружений і дивно вдивлявся навколо.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що чим запам'ятався парад на Червоній площі. У Росії в скороченому вигляді — всього 40 хвилин, зі скасуванням повітряної частини дійства, а також музейним Т-34 у танковому представництві, пройшов парад Перемоги. У гості до Путіна приїхали лише п'ять президентів центральноазіатських держав, самопроголошений президент Білорусі та прем'єр-міністр Вірменії. Російський диктатор традиційно звинувачував Захід у тому, що РФ напала на Україну, а також скаржився, що проти РФ нібито "знов розв'язана справжня війна". 

Політолог, доброволець ЗСУ Кирило Сазонов звертає увагу те, що парад можна назвати парадом дітей… Зібрали кадетів, МНС, поліцію. Військових, як не було. На його думку, сам виступ Путіна – порожній, ні про що, набір пропагандистських штампів у стилі "весь світ воює проти Росії", "ми лише захищаємось". Стара спроба представити для росіян все у форматі вітчизняної війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини