Головна Новини Світ Росія Путін підписав новий закон, щоб карати росіян, які не хочуть воювати
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін підписав новий закон, щоб карати росіян, які не хочуть воювати

Путін вирішив карати росіян, які не хочуть воювати на війні в Україні

31 липня 2023, 17:45
Поділіться публікацією:

31 липня очільник  Кремля підписав новий закон. У документі йдеться про збільшення штрафів до 30 тисяч рублів за неявку до військкомату без поважної причини. Про це пишуть російські ЗМІ.

Путін підписав новий закон, щоб карати росіян, які не хочуть воювати

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Також кремлівський закон передбачає покарання для  юридичних осіб, які не подали списки своїх працівників для взяття на військовий облік.

"Путін підписав закон про збільшення до 30 тисяч рублів штрафів за неявку до військкомату за повісткою без поважної причини.Цей самий документ вводить штрафи до 400 тис. рублів за неподання юрособами списків для взяття громадян на військовий облік",- йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін розповів, що вирішив щодо зустрічі та переговорів з ЕрдоганомПрезидент Росії Володимир Путін заявив, що поговорить телефоном з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом, під час якого вони ухвалять рішення про двосторонню зустріч. Про це російський диктатор заявив на прес-конференції за підсумками саміту Росія-Африка в Санкт-Петербурзі.

Пояснюючи неможливість зустрітися раніше зі своїм турецьким колегою, Путін пояснив тим, що зустріч напередодні виборів могла розглядатися як "спроба впливу на внутрішньополітичний процес".

Також "Коментарі" писали про те, що у США розповіли, чому Путін знову почав маніпулювати темою переговорівРосійський диктатор Володимир Путін маніпулює темою переговорного процесу з Україною, якій нібито заважають контрнаступальні операції ЗСУ, хоча окупаційний контингент Росармії продовжує свої штурми та атаки на Донбасі.

Аналітики вважають, що глава Кремля на прес-конференції на саміті "Росія — Африка" 29 липня звинуватив Україну в початку широкомасштабного контрнаступу, нібито, щоб РФ не могла обговорювати припинення вогню, поки її окупаційний військовий контингент намагається відбитися від атак ЗСУ.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини