Головна Новини Світ Росія Путін розповів, що вирішив щодо зустрічі та переговорів з Ердоганом
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розповів, що вирішив щодо зустрічі та переговорів з Ердоганом

Російський президент Путін підтвердив, що готовий поговорити з Ердоганом, але час і місце зустрічі ще доведеться погодити

31 липня 2023, 08:50
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін заявив, що поговорить телефоном з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом, під час якого вони ухвалять рішення про двосторонню зустріч. Як передає портал "Коментарі", про це російський диктатор заявив на прес-конференції за підсумками саміту Росія-Африка в Санкт-Петербурзі, його цитує турецьке видання Anadolu, повідомляє портал "Коментарі".

Путін розповів, що вирішив щодо зустрічі та переговорів з Ердоганом

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

"Ми домовилися про те, що ми побачимося. Так, чи він до нас приїде, чи я до нього з'їжджу, подивимося. Він мене запрошував ще ось до (Ред. – президентських та парламентських) виборів (Ред. – у Туреччині), але потім ми вирішили, що краще цього не робити, щоб ніхто не спекулював на цю тему", – заявив Путін.

Пояснюючи неможливість зустрітися раніше зі своїм турецьким колегою, Путін пояснив тим, що зустріч напередодні виборів могла розглядатися як "спроба впливу на внутрішньополітичний процес".

"Ні йому, ні мені це не потрібно. І ми вирішили нашу зустріч перенести. Але ми так і не домовилися де – чи то у нас, чи то в Туреччині. Подивимося", – зазначив Путін.

"Ми хотіли переговорити телефоном, президент Ердоган пропонував розмову, але він запропонував не дуже зручний для мене час. Я запропонував сьогодні — йому незручно, запропонував завтра — йому теж незручно. Ну, домовилися на розмову, по-моєму, на середу. Переговоримо там і вирішимо", – сказав господар Кремля.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗМІ дізналися, чим Путін відповів на спроби Ердогана обговорити зернову угоду.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Ердоган заявив, що Туреччина хоче зробити свій внесок для завершення війни в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини