Головна Новини Світ Росія Путін пішов у народ: ЗМІ розповіли, як заколот Пригожина змінив політику Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін пішов у народ: ЗМІ розповіли, як заколот Пригожина змінив політику Кремля

CNN зазначає, Путін щосили намагається показати свою "близькість до народу" після заколоту

29 червня 2023, 14:12 comments1122
Поділіться публікацією:

Заколот ПВК "Вагнер" не пройшов безслідно для Кремля. Президент Росії Володимир Путін останніми днями проявляє незвичну активність, щосили намагаючись підтвердити свій авторитет у народі. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в матеріалі "СNN".

Путін пішов у народ: ЗМІ розповіли, як заколот Пригожина змінив політику Кремля

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Путін, схоже, змінив тактику. Протягом останніх трьох років російський лідер рідко з'являвся на публіці. Під час пандемії він перебував у майже повній ізоляції. А, коли з'являвся, то зазвичай сидів за величезним столом, далеко від людей навколо. Однак після того, як у вихідні Путін зіткнувся з найбільшим в історії викликом своєї влади, він знову опинився в "центрі уваги", – йдеться у матеріалі.

ЗМІ зазначає, Кремль зараз докладає величезних зусиль, щоб показати картинку. Як Путіна підтримують росіяни, що його авторитет ще більше утвердився.

Журналісти звертають увагу, що після заколоту Путін кілька разів з'являвся на публіці, включаючи поїздку до Дагестану в середу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — представники Інституту вивчення війни (ISW) вважають, що гра Путіна, Лукашенка та Пригожина після заколоту вагнерівців ще не завершена і матиме як короткострокові, так і довгострокові наслідки, які можуть принести користь Україні. Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов прогнозує нові бунти в РФ, а російський військовий злочинець, блогер, керівник "Клубу розсерджених патріотів" Ігор Гіркін-Стрєлков переживає, що білоруська база вагнерівців тепер ближча до Москви, ніж їхні колишні польові табори. Як оцінюєте дані прогнози та заяви? Що можна сказати про реакцію Кремля і не лише на пригожинський бунт на даний момент? Як події можуть розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини