Головна Новини Світ Росія Путін почав відкрито допомагати Трампу: які козирі проти Гарріс дав йому в руки
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін почав відкрито допомагати Трампу: які козирі проти Гарріс дав йому в руки

Зміна ядерної доктрини Росії є допомогою Трампу у боротьбі з Гарріс

26 вересня 2024, 11:44
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін відверто підіграє кандидату в президенти США Дональду Трампу, вважає політичний експерт Олександр Кочетков.

Путін почав відкрито допомагати Трампу: які козирі проти Гарріс дав йому в руки

Трамп і Путін

Ядерна загроза з боку Росії не збільшилася, тому що всі ті принципи щодо ядерного удару по неядерній країні були закладені у них у доктрину раніше, просто викладені іншими формулюваннями, вважає Кочетков.

"Тобто, російська ядерна доктрина дозволяє ядерний удар по Україні та її союзниках у будь-яку мить, а достатньою підставою буде лише те, що Україна не хоче бути колонією недоімперії. Та й зрештою, хтось вважає, що Путін діє виключно у правовому полі, згідно законів і доктрин і звертає увагу на щось, окрім сили і грошей?" — говорить експерт.

До речі, говорить Кочетков, ця новація, що Росія буде сприймати перетин її кордонів великою кількістю літальних апаратів як напад і відповідати ядерною зброєю, зокрема, по союзникам нападника — це повна маячня.

"Бо нема конкретики. "Велика кількість" — це скільки? Українські безпілотники постійно і масово перетинають кордон з Росією — і що? Американські Хаймарси давно б’ють по цілях на Курщині — і що? Тобто, маємо чергове залякувальне бла-бла-бла. А насправді, все буде вирішуватися навіженим кремлівським фюрерком одноосібно — так само, як він прийняв рішення про вторгнення в Україну", — вважає експерт.

Він радить звертати увагу не на слова, а на дії. З дій поки що бачимо вражаюче фіаско з запуском ядерного носія "Сармат", додав він.

Експерт вважає, що Путін нібито змінив ядерну доктрину з однією єдиною метою – допомогти Траму перемогти на виборах.

"Путін старанно забезпечує Трампу аргументи для агітаційної кампанії на виборах", — говорить експерт.

За його словами, Путін пообіцяв, що якщо підтримка України з боку США продовжиться, а Україна продовжить бити по території Росії, то тоді вона залишає за собою можливість вдарити ядерною зброєю по Штатах.

"І от Трамп вже почав розповідати, що Гарріс веде США до ядерної катастрофи, бо має намір продовжувати підтримку України, а це змусить Путіна нанести ракетно-ядерний удар. А він — Трамп — рятує Штати від ядерного апокаліпсису, бо збирається згорнути підтримку України, як він каже — "вивести Штати з цієї війни, яку не можна виграти". І тим самим буцімто позбавити Путіна підстав для нападу", — говорить Кочетков.

За його словами, мова йде про синхронно брудну гру: цілеспрямований шантаж і блеф з одного боку і пропагандистське використання цього з іншого.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Трамп фактично благає Путіна допомогти йому на виборах, розплатитися готовий Україною.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини