Головна Новини Світ США Трамп у відчаї звернувся до Путіна по допомогу: Україна стає розмінною монетою
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп у відчаї звернувся до Путіна по допомогу: Україна стає розмінною монетою

Трамп не вагаючись здасть Путіна Україну, якщо той допоможе перемогти йому на президентських виборах

26 вересня 2024, 10:04 comments7297
Поділіться публікацією:

Україна все ж недопрацювала з представниками республіканської партії в США, вважає екс-заступник міністра інформаційної політики Дмитро Золотухін. На його думку, потрібно більше роботи, і не залежно від результату виборів та потенційного згортання допомоги Україні, з республіканцями потрібно говорити і працювати.

Трамп у відчаї звернувся до Путіна по допомогу: Україна стає розмінною монетою

Трамп і Путін

"Однак, на даний момент, навряд чи щось можна вже змінити. Трамп відстає від Харріс за рейтингами і робить фол останньої надії, фактично, звертаючись до Путіна про допомогу!" — відзначив Золотухін.

За його словами, на вибори вже навряд чи можуть вплинути представники його ядерного електорату, перед якими він розпинається. Хоча, каже експерт, він би міг залучити на свій бік більш поміркованих людей, і тих, хто втомився від влади демократів.

"Але, у своїй промові він звертається до єдиної людини у світі, яка б могла повпливати на хід виборів в США — до Путіна. Трамп сигналізує Путіну: "скоріше запускай свої ботоферми, щоб я виграв. І я подарую тобі Україну в якості призу". Трамп обіцяє завершити угодою після виборів. Однак, якби з Путіним можна було укласти угоду зараз "Путін йому перемогу — а він Путіну Україну" — така угода була б укладена без вагань", — відзначив Золотухін.

На його думку, фактично, трампісти відкрито перейшли на бік ворога американського народу і світової демократії.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кандидат в президенти США Дональд Трамп, його син, найближчі соратники на кшталт Ілона Маска і Джей Ді Венса кажуть буквально наступне, коментуючи війну в Україні, “ми хочемо щоб ви померли, тому що нам так зручно".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини