Головна Новини Світ Росія Путін похвалив Північну Корею за допомогу у війні проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін похвалив Північну Корею за допомогу у війні проти України

Путін оцінив підтримку Кім Чен Ина щодо війни Росії в Україні, яку назвав послідовною та незмінною.

19 червня 2024, 08:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін здійснив візит до Північної Кореї, де зустрівся з лідером країни Кім Чен Ином. На відкритті переговорів, Путін оцінив вклад КНДР у допомогу Росії у війні проти України.

Путін похвалив Північну Корею за допомогу у війні проти України

Російський диктатор Володимир Путін та лідер КНДР Кім Чен Ин. Фото з відкритих джерел

Під час зустрічі з Кім Чен Ином Путін подякував північнокорейському диктатору за підтримку Росії  у війні проти України.

"Росія цінує послідовну та незмінну підтримку з боку КНДР російської політики, у тому числі й в українському напрямі", — сказав Путін.

Крім того, російський диктатор оголосив, що обидві країни посилять співпрацю та підпишуть новий "фундаментальний документ".

"Минулого року в результаті вашого візиту до Росії ми значно просунулися у будівництві наших міждержавних зв'язків сьогоднішнього дня. Сьогодні підготовлено новий фундаментальний документ, який ляже в основу наших відносин на тривалу перспективу", — додав Путін.

Нагадаємо, що восени 2023 року лідер КНДР Кім Чен Ин здійснив візит до Росії під час якого зустрівся з Володимиром Путіним. За даними південнокорейської розвідки, Північна Корея надіслала Росії 5 млн артилерійських снарядів після цієї зустрічі обох диктаторів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін домовився з лідером КНР Сі Цзіньпіном поступитись деякими територіями Росії, в обмін на економічну підтримку з боку Китаю. Для цього, російський диктатор має зруйнувати міст, який з'єднує Північну Корею та Росію і заважає китайським човнам вільно плавати по річці у Японське море.

Також "Коментарі" писали, що Північна Корея атакувала Південну запустивши сотні куль на її територію, які були наповнені сміттям та гноєм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ермаков

19 червня 2024, 07:30

Ким Чен Ин Путину по дружески преподнес ракеты в помощь, которые не пригодны к стрельбе


Новини