Головна Новини Світ Росія Путін пообіцяв дати Україні "гідну відповідь", а сам мовчить про бої в Курській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін пообіцяв дати Україні "гідну відповідь", а сам мовчить про бої в Курській області

Російський диктатор Володимир Путін понад тиждень мовчить про бої в Курській області, де Україна контролює до 100 населених пунктів РФ.

20 серпня 2024, 10:30
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Російський диктатор Владимир Путін 12 серпня провів нараду з військовими та губернаторами щодо ситуації в Курській області, після чого жодного разу не коментував перше вторгнення іншої країни на територію Росії з кінця Другої світової війни. 

Путін пообіцяв дати Україні "гідну відповідь", а сам мовчить про бої в Курській області

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Як вказує видання The Moscow Times, Путін понад тиждень не згадує бої в Курській області, а зосередився на інших інфоприводах.

Російський диктатор 13 серпня зустрівся з лідером Палестини Махмудом Аббасом, якому пообіцяв "не забувати" його країну.

У наступні дні Путін провів кілька зустрічей з російськими губернаторами з Калінінградської та Тульської області, однак не з представниками влади у Курській області. 15 серпня російський диктатор провів телефону розмову з президентом Узбекистану Шавкатом Мірзієєвим, а 18 серпня вирушив з дводенним візитом до Азербайджану.

"Росіяни на все це дивляться і чують: президенту потреби палестинців, жертв вірмено-азербайджанської війни… важливіше за біди жителів Курської області", — вважає політолог Аббас Галлямов вказуючи на тотальну втрату реального стану справ Путіним.

Аналітик британського  Royal United Services Institute Марк Галеотті вказує, що це типова реакція російського диктатора на складні або надзвичайні події. Як приклад Галеотті пригадав, що Путін замкнувся у своїй резиденції під час пандемії коронавірусу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у США пов'язали візит Путіна до Азербайджану з подіями в Курській області.

Також "Коментарі" писали про заяву з Литви, де вважають, що російський диктатор через бої в Курській області потрапив у пастку України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини