Головна Новини Світ Росія Путін пообіцяв "полускати" ППО Patriot та заявив про брак зброї у НАТО для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін пообіцяв "полускати" ППО Patriot та заявив про брак зброї у НАТО для України

Путин заявив, що нібито запаси НАТО вичерпуються

22 грудня 2022, 19:10
Поділіться публікацією:

22 грудня очільник Кремля Володимир Путін відреагував на передачу Україні американських комплексів Patriot. Окрім цього заявив, що у НАТО — брак зброї, тому "на Україну йде озброєння здебільшого радянського походження". Про це повідомляють російські ЗМІ.

Путін пообіцяв "полускати" ППО Patriot та заявив про брак зброї у НАТО для України

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Путін пообіцяв "полускати" ППО Patriot.

"Ті, хто нам протистоять, виходять із того, що це нібито оборонна зброя. Ну, гаразд. Просто матимемо це на увазі. І протиотрута завжди знайдеться. Так що ті, хто це роблять, роблять дарма. Це просто затягування конфлікту, ось і все".- сказав Путін.

Окрім цього, він заявив, що нібито запаси НАТО вичерпуються, відтак, "на Україну йде озброєння здебільшого радянського походження".

 "Ресурси країн НАТО  перебувають на межі вичерпання, на Україну йде озброєння здебільшого радянського походження – воно закінчується", — заявив він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін заявив, що хоче закінчити війну в Україні швидше. Президент РФ Володимир Путін зробив ряд цинічних заяв з приводу війни в Україні. Він вкотре повторив, що нібито рятує росіян в Україні, "проти яких розгорнули війну". А ще заявив, що швидше хоче закінчити війну, яку й сам розпочав, та знову заговорив про переговори з Києвом. Традиційно Путін, оправдовуючи страшні обстріли міст та вбивство мирних українців, заявив про "війну, яку розгорнули проти росіян в Україні. А ще — знову нагадав про "об'єднання російського народу".

Також "Коментарі" писали про те, чому США не зацікавлені у швидкому розгромі армії РФНезважаючи на постійні прохання України надати новітню західну зброю, США не поспішають позитивно реагувати на ці заклики. Все через те, що застосування далекобійної зброї призвело б до швидкої капітуляції армії країни-агресора і тоді Захід зіштовхнувся б з дилемою – що робити з тією територією, яка залишилася на місці Росії. Таку версію висунув Олексій Арестович.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/189572
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини