Головна Новини Світ Росія Путін пообіцяв, що активність Росії у міжнародних справах лише зростатиме
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін пообіцяв, що активність Росії у міжнародних справах лише зростатиме

Путін заявив, що РФ нібито "не має ворожих намірів до будь-кого".

4 грудня 2023, 19:05
Поділіться публікацією:

4 грудня російський президент Володимир Путін під час  церемонії вручення вірчих грамот послами іноземних держав заявив, що активність Росії в міжнародних справах тільки наростатиме. Про це пише російський Interfax

Путін пообіцяв, що активність Росії у міжнародних справах лише зростатиме

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Якби би, хто не хотів, наша активність у світових справах тільки наростатиме", — сказав Путін 

Окрім того, глава Кремля, який розпочав повномасштабне вторгнення в Україну, цинічно заявив, що Росія "не приймає блокову конфронтацію, будь-які кроки, що йдуть урозріз зі Статутом ООН". Також Путін заявив, що РФ нібито "не має ворожих намірів до будь-кого".

"Наша країна не має упереджених, а тим більше ворожих намірів до будь-кого, і, звичайно, розраховує, що всі міжнародні партнери у відносинах з нами дотримуватимуться принципів рівноправності та взаємного обліку інтересів", — зробив чергову цинічну заяву Путін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у США пояснили, що означає указ Путіна про збільшення штату армії РФ. Указ російського президента Володимира Путіна про збільшення штату армії, ймовірно, є формальним визнанням нинішньої кінцевої чисельності російських збройних сил, а не наказом про негайне збільшення чисельності військ РФ. 

Вербування добровольців, часткова мобілізація, а також російські втрати в Україні, ймовірно, пояснюють чистий приріст військовослужбовців на 170 тисяч осіб у період із 25 серпня 2022 року по 1 грудня 2023 року. Таким чином, указ Путіна від 1 грудня 2023 року, швидше за все, встановлює 2,209 млн осіб як новий офіційний штат, а не наказує значне збільшення загальної чисельності російської армії.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини