Головна Новини Світ Росія Путін попередив про «підлість» Заходу та назвав цілі, які він переслідує
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін попередив про «підлість» Заходу та назвав цілі, які він переслідує

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що РФ зараз переживає складний період. При цьому, за його словами, Захід нібито мстить Росії за всі невдачі Гітлера та Наполеона

2 квітня 2024, 17:13 comments1053
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін на колегії МВС договорився до того, що заявив – Захід хоче здобути реванш за невдалі походи Наполеона та Гітлера.

Путін попередив про «підлість» Заходу та назвав цілі, які він переслідує

Володимир Путін

При цьому кремлівський диктатор визнав, що його країна переживає складний історичний період. Він заявив, що після того, як розпався Радянський Союз, недоброзичливці нібито поставили собі за мету дорозвалити те, що ще залишилося від історичної Росії.

"Як не дивно, хтось хоче реваншу за невдачі у боротьбі з Росією в історичні періоди, за невдалі походи Гітлера на Росію, Наполеона тощо. Історичних прикладів дуже багато. Як не дивно, в історичній пам'яті тих недоброзичливців, про яких я сказав, багато зберігається. Я з цим стикався"
, — зазначив Путін.

За його словами, нібито на Заході хочуть зберегти свою гегемонію за рахунок Російської Федерації. Путін заявив, що вони вважають Росію слабкою ланкою. При цьому російський диктатор пафосно заявив, що розвалити Росію нікому не вдасться, і мовляв, цього ніколи не станеться.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на думку деяких експертів, агресія Росії проти України може з часом призвести до розвалу самої РФ. При цьому відомо, що російські повстанці заявили, що їх головною метою є знищення режиму кремлівського диктатора, і рано чи пізно вони все ж таки організують похід на Москву. У той же час у російській опозиції заявили , що мирним шляхом зміни влади в Росії домогтися не можна, і вони не чекатимуть, доки українці все зроблять замість них.

При цьому відомо, що в Офісі президента також заявляли, що для безпеки України потрібно, щоб Росія припинила своє існування у нинішньому вигляді.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини