Головна Новини Світ Росія Путін порадив молоді у Росії пити іван-чай замість Coca-Cola
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін порадив молоді у Росії пити іван-чай замість Coca-Cola

Диктатор Володимир Путін наказав росіянам пити іван-чай

20 липня 2022, 22:36
Поділіться публікацією:

Путін порадив громадянам Росії, зокрема молоді, замість Coca-Cola пити іван-чай, адже в улюбленому напої багатьох росіян "багато хімії". Про це повідомляють російські ЗМІ пропаганди. 

 Путін порадив молоді у Росії пити іван-чай замість Coca-Cola

Путін порадив пити іван-чай замість Coca-Cola (фото з відкритих джерел)

Таку фразу Путін сказав, під час форуму, де розповідали про важливість та користь іван-чаю.

Слухаючи інформацію, очільник Кремля  Путін доручив міністру сільського господарства рф Дмитру Патрушеву  розпочати виробництво в країні напої із трави іван-чай та запустити їх в масове виробництво. 

Також  Путін заявив,  що навіть особисто готовий її збирати. 

"Справді, іван-чай напевно корисніше, ніж якась Coca-Cola. Там одна хімія", — заявив диктатор. 

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін сильно кульгав на виході з літака в Ірані. Очільник Кремля знову дав привід для того, аби світ заговорив про стан його здоров'я. Під час свого візиту до Ірану, Путін помітного кульгав виходячи з літака. На опублікованому відео у мережі, видно, що Путін, спускаючись із сходинок літака, дивно шкутильгав, а з останньої сходинки взагалі зістрибнув. Перед тим усі, хто  спускався на землю, так дивно себе не вели.  Багато ЗМІ вже не вперше писали про те, що господар Кремля має проблеми з ногою. Ймовірно про себе дає знати стара травма, хвороба, чи старість. Звичайно, що усе це є припущенням, адже офіційний Кремль дуже ретельно береже таємницю про здоров'я Путіна та ніколи офіційних заяв з приводу цього не робить.  На всі такі запитання переважно відповідає речник Путіна Дмитро Пєсков, який переконує, що з ним все добре. Про проблеми зі здоров'ям Путіна навіть проговорився невизнаний президент Білорусі Лукашенко, який заявив, що у Путіна проблеми з хребтом, бо той, начебто дуже любить дзюдо.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини