Головна Новини Світ Росія Путін порівняв Україну з Російською Федерацією
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін порівняв Україну з Російською Федерацією

Президент РФ порівняв Україну з Росією. Володимир Путін заявив, що Російська Федерація є правовою державою.

13 червня 2023, 18:56
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін заявив, що Російська Федераціє є правовою державою на відмінно від України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Путін порівняв Україну з Російською Федерацією

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Володимир Путін зустрівся з представниками російських засобів масової інформації та відповів на кілька питань щодо війни в Україні. Під час своєї промови російський президент порівняв обидві країни.

"Росія, на відміну від України, є правовою державою. Це не жарт, це не іронія", — заявив Путін.

Російський диктатор вказав на правові різниці між Україною, яка є унітарною та неподільною країною та Російською Федерацією, яка складається з різних частин. Путін вважає, що Федерація не може наказувати регіонам, які таким чином мають більше прав.

"Є певні права у регіонів, а є певні права у Федерації. Федерація, начебто це парадоксально не звучало, в такому випадку не може дати прямих вказівок у відповідність до розподілу повноважень, але рекомендувати ми можемо", — сказав Володимир Путін.

Попри заяви Путіна про права регіонів у Російські Федерації слід пригадати спроби деяких регіонів вийти зі складу Федерації. Зокрема це стосується війни, коли Чеченська Республіка Ічкерія хотіла вийти зі складу Російської Федерації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у цьому ж зверненні президент РФ розповів, чи буде нова мобілізація в Росії. А до цього встиг звинуватити Україну в нібито завдаванні ударів по цивільних об'єктах на території Росії.

Також "Коментарі" писали, що російська пропагандистка Маргарита Симоньян назвала чотири умови закінчення війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини