Головна Новини Світ Росія Путін поскаржився, що його припинили впізнавати шкільні друзі: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін поскаржився, що його припинили впізнавати шкільні друзі: яка причина

Знайомі Путін не вірять, що спілкуються з ним, а не його двійниками

10 січня 2024, 18:20
Поділіться публікацією:

Російський президент Путін заявив, що його припинили впізнавати його “шкільні друзі та однокурсники”. Про це пишуть російські ЗМІ

 Путін поскаржився, що його припинили впізнавати шкільні друзі: яка причина

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Таке зізнання зробив він під час візиту на Чукотку. Російський президент поскаржився, що його знайомі не вірять, що спілкуються з ним, а не його двійниками.  Путін сказав, що він іноді зустрічається з ними, а ті часто дивляться на нього і кажуть: “Я ось не вірю… Ти це? Чи не ти”.

 Варто зазначити, що останнім часом інформація про двійників Путіна останнім часом часто з’являється в медіа.  

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про дослідження голосу Путіна. Експерт зі штучного інтелекту Девід Поуп провів дослідження у якому порівняв голоси президента Росії Володимира Путіна під час виступу у листопаді та травні 2023 року. За словами британця, ймовірно, це дві різні особи. 

Девід Поуп, який є засновником Speech Craft Analytics, що займається аналізом аудіозвуків за допомогою штучного інтелекту вирішив порівняти промови Володимира Путіна. Перша промова, яку проаналізував Поуп була проголошена на засіданні "Всесвітнього російського народного собору" 28 листопада. Тоді як інша стосувалась виступу Путіна 9 травня на "День Перемоги". Експерт зі штучного інтелекту пояснює, що людські голоси мають певні індикатори, тому їх можна порівняти з унікальністю подібно до відбитків пальців. Під час аналізу Поуп встановив, що сім з десяти параметрів у промові Путіна виявились різними. Британський експерт впевнений на 99%, що це два різних оратори.

Зазначимо, що чутки про використання різних двійників Путіна усе частіше поширюються у мережі. Вони пов’язані з дивною поведінкою президента Росії, або деякими відмінностями у зовнішності.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини